Toată CAMARILA lui Călin ABRUDAN. „Trafic de influență” e un eufemism elegant pentru ceea ce se petrece la Primăria Ineu, din 2012 încoace

ineu abrudan
Distribuie:

 

Camarila care influențează politica orașului Ineu în interesul suveranului Călin Abrudan și al fiecărui membru care o compune în parte pornește de la lista din 2012, care „a rupt Ineul în două” și, de opt ani încoace, fură cât nu au furat toate administrațiile la un loc, de la atestarea sa documentară încoace (1259). Am văzut aparate din primării constituite din oameni ai puterii aproape în exclusivitate și cunoaștem realitatea din aproape toate UAT-urile din Arad: camarilă constituită din rude, afini și prieteni există nu doar la Ineu. Dar ceea ce se vede, se știe și se probează la momentul de față, cu acte incontestabile (aveți câteva de citit în galeria toto atașată… vom mai reveni asupra lor, pe rând) nu se compară cu „mărunțișul” de la Chișineu Criș, Târnova, Sebiș…   Am citit, în 20 de ani de presă probabil sute de mii de acte oficiale prin care se „acoperă” furtul din bani publici, dar ceea ce am văzut la Ineu n-am văzut nicăieri: SUMELE sunt COLOSALE.
Se discută de la 3 milioane de euro în sus „gaură-sifon” pe an!

ÎMPREUNĂ CONSTRUIM VIITORUL – amenința Călin Abrudan în 2012…

ineu abrudan 9

– și chiar ȘI L-A CONSTRUIT!

Iată, statistic, sec și fără comentarii colaterale, REȚEAUA DE RUDE, AFINI și PRIETENI APROPIAȚI ai primarului Călin Abrudan care conduce politic, financiar, economic și social, nu doar afacerile publice din Ineul ultimilor 8 ani, ci și pe cele private. Foarte private:

Benea Călin – finul lui Abruban, fost șef la unul dintre barurile lui Marius Tuduce (cel mai bun prieten și cel mai fidel, longeviv, de nedespărțit al primarului)  -, pus director la Spitalul Social – pe care-l și falimentează -,  actualmente DIRECTOR  ACHIZIȚII PUBLICE FONDURI EUROPENE în cadrul Primăriei Ineu.
Benea Ionuț (frate-su) – fost director al Clubului Sportiv „Victoria Ineu” (desființat anul acesta, la exact 100 de ani de la înființare) – actualmente polițist local la Poliția Locală din Ineu.

Alin Bondar – fost șofer de TIR, prietenul lui Călin Abrudan din 2012, transformat în directorul societății FALIMENTARE ECO INEU PHARE… un fel de „începutul caracatiței”, pe corpul  care s-au înființat tentaculele ulterioare, conectate la bugetul Ineului.

Finul lui Abrudan, Uscă Laurențiu Claudiu, are contracte cu Primăria de nu poți să le numeri pe „prestări servicii artistice” (P.F.A. Uscă Claudiu Laurențiu).

Alin Lăzărean („mechanic”-ul din fotografia nr.16 de pe panoul electoral din 2012), conduce –  și primește 8000 de lei pe lună pentru asta – de pe un scaun gol, la FIRMA-SIFON a Primăriei S.C. URBAN CONVERD S.A., (înființată în 2012) falimentară și ea (-203..650 de lei, în 2019… când s-au pompat milioane în ea!) înființată „cu prilejul lui Abrudan” și compusă (că de condus nu se poate vorbi la modul serios) exclusiv din afini și prieteni ai lui Călin Abrudan:

 

ineu abrudan 6

Amalia Uscă este fina lui Abrudan, Străuț Cornel este finul lui, Ciucea Silviu-Gheorghe este vărul lui, Lăzureanu (același „mechanic”) este (inclusiv) cumnatul lui Ciucea Silviu, iar Bletz Ana este mătușa lui Abrudan.

Cei doi sunt plătiți cu indeminzații de directori, prime, cadouri, protocoale… după cum vă puteți uimi din următorul tabel:

ineu abrudan 13

 

Popovici Nicolae, cumnatul „mechanicului” Alin Lăzărean, șeful Pieței, al Căminului din „Colonie” și candidat la funcția de consilier local.

Bondar Andreea (soția lui Alin Bondar)- fostă manichiuristă, actualmente ASISTENT-FARMACIST la Spitalul din Ineu.

Simona Cârja – verișoara lui Călin Abrudan, funcționar în Primăria Ineu.

Soția conslierului local Madașa Adrian – angajată la Registratura Primăriei Ineu.

Soția consilierului Leucuța – angajată la Primărie.

Soția consilierului Sasu Călin – angajată a Primăriei Ineu.

Soția consilierului Fitero Sorin, angajată, împreună cu fiica sa, la Primăria Ineu – Mădălina Fitero, fina lui Abrudan.

Soția viceprimarului Alb Ionel – angajată la Primărie.

 

…și lista va continua dacă îi iese combinația și la alegerile ce bat la ușă…

Trafic de influență e un eufemism elegant pentru ceea ce se petrece la Primăria Ineu.
Numai că (vorba colegilor săi de partid, care ne-au oferit documentarea asta… știe el „de unde i se trage”) „să nu-i bată la ușă cu berbecul, după ce apar actele astea”… ceea ce, personal, nu dorim nimănui.

Vom reveni cu dreptul la replică al lui Călin Abrudan – dacă ni se va solicita aceasta… condiția fiind să ni se prezinte acte la fel de concrete ca și cele prezentate aici.

 

Categorie: Politice
Etichete: calin abrudan, camarilă, coruptie, Ineu, PNL, politicieni, primăria Ineu
Distribuie:
Articolul anterior
UTA și-a antrenat pofta de gol, dând 8 „boabe” în amicalul cu Gloria Lunca Teuz Cermei
Articolul următor
Și primarul comunei Vladimirescu are COVID… iar asta ar fi banal, dacă în ultimele săptămâni n-ar fi venit la serviciu!

9 comentarii. Leave new

 • Hopa, uite atacantii, mentionati in postarea unui consilier

  Răspunde
 • avatar of banc alexandru
  Banc Alexandru
  17 septembrie 2020 19:10

  Aceleași lucruri le-am spus și eu pe media, cu firma de casa și afinii din toate locurile călduțe fi primărie, și din celelalte instituții subordonate,spitalul orășenesc,spitalul psihiatrie , cele 2 instituții de învățământ,gradinite și nu numai sunt angajați neamuri .

  Răspunde
  • avatar of banc alexandru
   Banc Alexandru
   17 septembrie 2020 19:30

   Dacă ați fi fost transparenți,modești ,integri, v-as respecta dar nu meritați,pt.ca ați umilit cadrele militare în rezervă,militarii angajați pe baza de contract,văduvele acestora,de 2 ani de zile prin abuz în serviciu, când ați adus toate forțele de ordine împotriva cetățenilor din cartierul militar. Nu uităm și am uitat nici în prezent umilinta asupra noastră. Să ne spuneți când sa aducem in fața primăriei cauciucurile de iata- vara pt. a le depozita, ambalajele de la diferite. produse care le-am cumpărat și suntem obligați conform garanției sa le păstrăm intre 3-5 ani. Cer celor din cartierul militar sa nu uite umilință pe care ați creat-o . Să voteze USR-PLUS care împreună cu 4 avocați ne vor susține în toate procesele intentate ilegal,UAT-ul Ineu neavând nici un drept ,fiind proprietatea M.Ap.N.,conform foii de proprietate Nr 6545, și C.F.1172,eliberate de BCPI Ineu la 30.10.2018 și despre care ați luat la cunoștință ,prin documentația care a fost trimisă primăriei.

   Răspunde
   • Ce tot atata vorbessti de garajele alea..bine face ca le.darama si sa va dea in alta parte locuri..voi cei de la armata care or fost cei mai betivi si cur*var*i oameni…voi numai drepturi cereti dar obligatii sa nu aveti..de parca ati lucrat gratuit in armata nu pe salarii mari, pensii aveti ce mai vreti? Vorbiti de parca toti ati fost pe frontul de lupta si prin iraq afganistan

    Răspunde
 • felicitari primarului. s-a inconjurat de oameni capabili,din pacate ii gaseste doar in familie. felicitari tatucului,bugetul e mare

  Răspunde
 • De ce tace DNA-ul?! Este ordin de sus? Banii merg și la partid sau numai în buzunarele largi ale localilor, precum în sutanele popilor?!

  Răspunde
 • Lista trebuie completată cu pensioniștii duo Maftei ,excroci securiști de profesie, sugători ai banului public!

  Răspunde
 • avatar of florea virgil
  florea virgil
  23 septembrie 2020 15:40

  Măi Lucian, tare ocupat ai fost. Eu înțeleg de fapt că tu le amintești că ei sunt rude, pentru că, probabil au uitat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie