Falcă și piticii săi au trecut granița vrăjelilor în Republica Moldova. Au făcut promisiuni de o să înghețe Prutul

Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Europarlamentarul Gheorghe Falcă s-a întâlnit cu premierul Republicii Moldova

 

Președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a participat astăzi la o întâlnire cu prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavriliță. Premierul Moldovei a avut o întâlnire cu mai mulți europarlamentari români din grupul PPE, printre care s-au numărat și europarlamentarii Siegfried Mureșan, Rareș Bogdan și Eugen Tomac, dar și deputatul Robert Sighiartău.

„Întâlnirea de astăzi cu premierul Republicii Moldova, doamna Natalia Gavriliță, demonstrează încă o dată dorința pentru parcursul pro-european al statului. În ultimele luni, Guvernul de la Chișinău a făcut progrese semnificative în domenii precum infrastructură, justiție și mediu. Faptul că aceste obiective au fost atinse au permis acordarea celei de-a doua tranșe de 50 de milioane de euro din asistența macrofinanciară în valoare de 100 de milioane de euro achitată de Comisia Europeană. La finalul discuției, am asigurat-o pe doamna premier că parlamentarii români din grupul PPE sunt alături de aceasta în toate proiectele europene ce au ca scop modernizarea țării”, a declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

 

Categorie: Politice
Etichete: Comisia Europeană, Eugen Tomac, grupul PPE, Guvernul de la Chișinău, Natalia Gavriliță, rares bogdan, Robert Sighiartău, Siegfried Mureșan
Distribuie:
Articolul anterior
PROTOCOLUL DE TRATAMENT al infecției cu virusul SARS-CoV2 a fost REVIZUIT în baza noilor date clinice [VEZI PROTOCOLUL INTEGRAL]
Articolul următor
[ACTUALIZARE 4] Sorin BLEJNAR a fost ELIBERAT CONDIȚIONAT din penitenciar, după ispășirea a jumătate din condamnarea de 5 ani pentru o luare de mită de 12,5 milioane de lei din vremea când era „REGINA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie