Haosul creativ al AVAVAV la Milano Fashion Week – „Un gunoi” de prezentare

avavav
Distribuie:

Milano Fashion Week a fost martorul unui spectacol memorabil care a provocat imaginația și a încălcat normele tradiționale ale prezentărilor de modă. AVAVAV sub îndrumarea creativă a designerului Beate Karlsson, și-a adus colecția pe podium într-un mod neconvențional și uluitor. 


În cadrul prezentării pentru sezonul toamna-iarnă 2024, membrii publicului au luat lumea prin surprindere atunci când au început să arunce obiecte neașteptate pe podium. Coji de banane, conserve de roșii și chiar ouă au devenit parte din acest spectacol.

Această abordare neconvențională nu a fost o întâmplare, ci mai degrabă o manifestare a viziunii artistice a lui Karlsson și a echipei sale. În spatele acestui haos se află o critică adâncă la adresa realităților dure ale industriei modei și la ura online pe care designerul a întâmpinat-o de la începuturile mărcii în 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hypebae (@hypebae)


Nu este pentru prima dată când AVAVAV aduce o notă de spectacol la prezentările lor.

În trecut Karlsson a debutat cu o colecție care se dezintegra pe măsură ce modelele mergeau pe podium, iar în sezoanele anterioare a prezentat oferte dezordonate. Această abordare unică și destul de „wild”, așa cum zic americanii, a transformat AVAVAV într-un nume cunoscut pentru creativitatea lor radicală și curaj.

Colecția a inclus semnătura lui Karlsson: hanorace confortabile,crop topuri logo-branded, denim deteriorat și căști cu sloganuri satirice precum „filthy rich”.

avavav


Reacțiile post-spectacol au variat, unii criticând distracția excesivă și tratamentul modelelor, iar alții laudând spiritul creativ și îndrăzneț al prezentării. Karlsson a explicat că spectacolul a fost „oarecum inspirat de Evul Mediu, când oamenii aruncau roșii stricate la spectacolele pe care nu le plăceau”.

Indiferent de opinii, AVAVAV, sub conducerea lui Beate Karlsson, rămâne un nume care nu se teme să exploreze noile frontiere ale modei.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: avavav, Beat Karlsson, fashion show, milano fashion week 2024
Distribuie:
Articolul anterior
Un bărbat de 51 de ani care i-a amenințat cu un cuțit și lovit cu pietre pe agenții de pază de la Atrium Mall – reținut de jandarmi pentru „lovire sau alte violențe” și „amenințare”
Articolul următor
Programul „Noua Casă” a devenit operațional. VEZI CONDIȚII pentru aplicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie