Irina Rimes aduce „Sufrageria Irinei” la Filarmonica de Stat Arad

irina rimes
Distribuie:
Pe 29 martie 2024 Irina Rimes va aduce noul său concept –„Sufrageria Irinei”, la Filarmonica de Stat Arad.

Irina Rimes a conceput „Sufrageria Irinei” cu câțiva ani în urmă, inspirată de momentele în care își interpreta creațiile muzicale în intimitatea propriei locuințe. Astfel, Filarmonica Arad va deveni un spațiu primitor și familial în care artista va împărtăși emoții și muzică cu toți cei prezenți.


Aflată printre artiștii emblematici ai industriei muzicale din România, Irina Rimes s-a remarcat prin stilul unic de interpretare, piese statement și performanțe live intense.

Cu peste 340 de show-uri live la activ și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube, Irina Rimes a devenit un sinonim cu pasiunea și autenticitatea în muzică. Concertul de la Filarmonica de Stat Arad promite să fie o experiență cu totul aparte, transpunând atmosfera intimității Sufrageriei Irinei într-un cadru artistic și grandios.


Biletele pentru acest eveniment de excepție sunt disponibile în diverse categorii, reflectând diversitatea dorințelor și așteptărilor publicului:

  • VIP (earlybird): 192 lei (+taxe)
  • Categoria A (earlybird): 152 lei (+taxe)

Biletele se pot cumpăra aici.


Printre piesele care au cucerit inimile fanilor se numără „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și „ACASĂ”, acestea fiind doar câteva dintre perlele muzicale incluse în cele patru albume compuse de Irina Rimes. Hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat” au devenit imnuri ale unei generații.

Colaborările sale cu artiști de renume precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar și piesele compuse pentru alți artiști consacrați precum Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea și profunzimea sa artistică.

„Sufrageria Irinei” vine să redefinească experiența concertului, transformând Filarmonica într-un loc al reîntâlnirii cu sufletul muzical al artistei.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Arad, Filarmonica Arad, irina rimes, irina rimes arad, stiri arad, sufrageria irinei
Distribuie:
Articolul anterior
George Michael – onorat într-o serie de monede de colecție
Articolul următor
FADERE solicită Guvernului României să elimine discriminarea cetățenilor români din diaspora și să elibereze cărți de identitate tuturor românilor care locuiesc legal în străinătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie