Hora este scos din echipă de COVID pentru meciul de acasă cu Chindia

balint noi
Distribuie:

 

Arădenii joacă mâine pe teren propriu în compAnia celor de la Chindia Târgoviște. Meciul e programat la o oră inedită pentru Liga întâi de fotbal.

„Ne dorim să jucăm cât mai mult în nocturnă avem și un stadion frumos dar televiziunile fixează orele meciurilor. Trebuie să ne prezentăm cât se poate de bine la o oră la care în sezonul de liga a doua am avut rezultate bune sau foarte bune. E adevărat că antrenamentele le facem în prima prte a zilei, suntem oarecum avantjați”, a precizat Balint.

UTA  are probleme mai vechi de lot  la care se adaugă noi infectări cu Covid 19. Ursu a fost contact direct cu Melinte dr e testat negativ a fost izolat și nu a luat parte la programul echipei deloc.  Hora cel care prin reușitele sale a avut o contribuție importantă în zestrea de puncte adunate este și el pe noua listă a  jucătorilor testați pozitiv. Pleașcă e pe lista acidentților pentru următoarele două săptămâni. Echipa s-a antrenat toată săptămâna fără  a folosii vesiarele și autocrul, interacțiune puțină au fost anulate ședințe. Ioniță a revenit și s-a antrent la capacitte maximă alături de Klapan. „Trebuie să avem aceiași motivație și determinare ca la Mediaș pentru a câștiga acest meci”, a spus Balint. Târgoviște e bine organizată, disciplinată se apără de multe ori cu tot efectivul, au jucători  experimentați pe benzi dar și în atac și un antrenor experimentat. Suntem în grafic în ceea ce privește evoluția echipei și consistența jocului, spune Laszlo Balint. Spiritul echipei nu a fost la nivelul dorit pentru că nu au fost rezultate, jucătorii nu sunt la un potențial maxim, nu a fost timp de integrarea jucătorilor, unii nu au fost în competiții de multă vreme. Jucătorii de pe bancă s-au ridict la nivelul așteptărilor, au avut dversari direcți forte robuști. Oaspeții au și ei față de săptămâna trecută trei jucători infectați cu Covid 19 Iacob, Dulca și Șerban.

Între 2015 și 2019, UTA și Chindia s-au duelat de zece ori în Liga 2, arădenii conducând cu 5-2 la victoriile directe. Târgoviște a biht în runda trecută al treilea meci fără gol primit câștigând cu 1-0 în fața medieșenilor. Nici una din echipe nu înscriu foarte mult, arădenii au 5 remize în primul eșalon.

UTA – Chindia, din cadrul etapei a 8-a a  Ligii 1, se dispută sâmbătă, de la ora 14, pe arena „Francisc Neuman”.

Categorie: Sport
Etichete: chindia, Covid 19 Iacob, Dulca și Șerban, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
A fost ZIUA RECOLTEI în Checheci!
Articolul următor
Un bărbat și o femeie, septuagenari, AU ARS DE VII într-o casă din satul Andrei Șaguna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cupadkmt 1

CSM Arad a câștigat Cupa DKMT

  [COMUNICAT DE PRESĂ] Cupa DKMT 2019 Recent, a avut loc în orașul de pe Bega, ediția a XI-a a concursului DKMT Endurance Cup (Euroregiunea Dunare, Criș, Mureș,Tisa). Evenimentul s-a…