Ilie Cheșa a fost ales președinte al organizației municipale a PSD, iar Adrian Mladin este de astăzi președintele organizației PSD Chișineu-Criș

chesa mladin
Distribuie:

 

Sâmbătă, 2 Aprilie, în ședința Biroului județean al PSD desfășurat la Chișineu-Criș, s-a votat președintele organizației municipale. Cu unanimitate de voturi a fost desemnat președinte Ilie Cheșa, viceprimarul Aradului. 
„Mulțumesc colegilor din PSD Arad, care astăzi, în ședința Biroului județean desfășurat la Chișineu-Criș, mi-au acordat votul lor, în unanimitate, pentru funcția de președinte al organizației municipale.
Este o mare responsabilitate, pe care am decis să mi-o asum în urma discuțiilor pe care le-am avut cu președintele PSD Arad Mihai Fifor, președintele executiv Florin Tripa și senatorul Eusebiu Pistru, care m-au asigurat de tot sprijinul lor.
Nu va fi ușor, dar niciodată nu am fugit de muncă și sunt pregătit să reconstruiesc, alături de colegii mei, organizația municipală a PSD Arad, care va avea ca obiectiv să câștige alegerile în 2024, fie că vorbim de cele locale, parlamentare sau prezidențiale.” – a declarat Ilie Cheșa.
ilie chesa
Alegeri și la Organizația PSD Chișineu-Criș

Conducerea PSD Arad s-a reunit în cursul acestei dimineți la Chișineu-Criș într-o ședință de analiză a Biroului Permanent Județean, care a coincis și cu alegerile pentru președinția organizației Chișineu-Criș.

Conform rezultatelor votului intern, Adrian Mladin este începând de astăzi președintele filialei Chișineu-Criș, una dintre cel mai puternice organizații social-democrate din județ.

„Îi doresc, alături de colegii mei din conducere, mult succes în activitatea organizatorică, având în vedere că orașul de pe Criș a fost întotdeauna un punct extrem de important al obiectivelor și strategiilor PSD Arad.

Rămânem consecvenți principiilor noastre și modalității de acțiune, mereu în slujba cețățeanului, cu țelul ferm de a recuceri primăria Chișineu-Criș și de a relua cursul de dezvoltare și bună administrație a orașului. Nu îi vom dezamăgi, cu siguranță, pe cetățenii din Criș!”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

adrian mladin

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: Adrian Mladin, deputatul Mihai Fifor, Ilie Chesa, președinte al organizației municipale a PSD, președintele PSD Arad, PSD Chișineu-Criș
Distribuie:
Articolul anterior
Un polițist din Penitenciarului Arad s-a împușcat în cap, în timpul serviciului, cu pistolul-mitralieră din dotare reglat pe „foc automat”
Articolul următor
UTA a reușit cea mai clară victorie din acest sezon și a urcat pe locul doi în play-out

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie