În memoria victimelor de la #COLECTIV. Piesa „ Heed the call” a fost lansată ieri de trupa Goodbye to Gravity

poze colectiv
Distribuie:

 

 

Data de 30 octombrie  a devenit una neagră, pe care mulți o asociază cu suferința pierderii unor suflete dragi. În seara de 30 octombrie 2015 a avut loc tragedia de la Clubul Colectiv în care și-au pierdut viața zeci de tineri și foarte mulți alții au fost răniți. Atunci, 4 membri ai formației GOODBYE TO GRAVITY și-au pierdut viața. După o grea perioadă de recuperare fizică și psihică, membrii formației care au supraviețuit accidentului și-au adunat forțele și, în memoria colegilor lor dar și în memoria celor din public care au pierit chiar în timpul concertului lor, au lansat piesa „ Heed the call” și videoclipul special realizat în memoria acestora. Solistul trupei, arădeanul Andrei Găluț, este unul dintre supraviețuitorii incendiului de la #Colectiv.

Ieri, 20 octombrie, pe pagina de facebook a formației GOODBYE TO GRAVITY a fost lansată piesa „Heed the call” alături de un videoclip realizat în memoria celor patru membri ai formației, Alex Pascu, Mihai Alexandru, Vlad Țelea, Bogdan Enache care și-au pierdut viața în urma incendiului, dar și pentru toate celelalte zeci de suflete care nu mai sunt acum printre noi. Piesa a fost postată  împreună cu următorul mesaj:

„ La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată. Pe vremea aceasta, în 2015, formația Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat „Mantras of War”. Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambițioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepționale și să plece într-un lung turneu național, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieții voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume.

În noaptea de 30 octombrie însă, speranța s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtășeau cei cinci artiști, a fost redusă la tăcere. Nu vom mai putea niciodată să ne așezam în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, încărcate cu semnificație. Ce putem să facem, însă, este să nu uităm forța copleșitoare a creației trupei.

Este din nou octombrie, un an mai târziu… Încă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut și ne amintim de ei și de ceea ce au lăsat în urmă.

„ Heed the Call” este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste. Videoclipul a fost inițial filmat pentru a scoate în evidență energia pură care alimenta concertele formației, precum și devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor. Acum, atât melodia cât și clipul au o însemnătate mai adâncă – ne amintesc de moștenirea nemuritoare a trupei și ne arată că Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre. Vom continua să onorăm amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veți putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informații.

Până atunci, vă invităm să vizionați videoclipul de mai jos, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad și Bogdan, precum și a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenții chirurgicale și proceduri de recuperare.”

În ziua  30 octombrie 2016, la Arenele Romane – București, va avea loc un  eveniment caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă, creat cu scopul de a strânge fonduri pentru victimele care încă mai au nevoie de tratamente costisitoare.
Event: Colectiv – Nouă ne pasă! (eveniment caritabil)

Intrarea la eveniment se face pe bază de donație (60 lei sau 100 lei), în functie de posibilitățile fiecăruia. Biletele pot fi cumpărate de pe www.AmBilet.ro, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) și www.iabilet.ro. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar în limita disponibilității) si de la intrarea la concert, în ziua evenimentului. Banii strânși vor fi direcționați către victimele care au nevoie în continuare de tratament, prin intermediul Crucea Roșie.

 

Foto: Wikipedia

Categorie: Știri
Etichete: colectiv, Goodby to Gravity, incendiu
Distribuie:
Articolul anterior
Un adolescent din Covăsînț a murit la Spitalul Județean Arad. Este al treilea caz de rujeolă din județul nostru care duce la deces
Articolul următor
[MANIFEST] Viitorii profesori au nevoie de un altfel de program de pregătire, care să includă mai multă practică, didactică de specialitate și mentorat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

zeno moldovan

A murit doctorul Zeno Moldovan

Domnul Dr. ZENO MOLDOVAN a fost nominalizat în lista personalităților arădene cărora în acest an li se va conferi Titlul de excelență (domeniul SĂNĂTĂȚII) –  pentru activitatea prodigioasă desfășurată în…