[ACTUALIZARE] Încă două nume adăugate „cu porția” la line-up-ul Arad Open Air

WhatsApp Image 2023 06 09 at 14.31.12 1 scaled
Distribuie:

[ACTUALIZARE 9 IUNIE]  Aparent, organizarea AOA a decis să fie mai promptă astăzi (deși doar pe una dintre platforme) și a mai actualizat lista cu rapperul român Nane, care, spre binele tuturor, a fost anunțat pentru ziua de 8 iulie (pentru un pic de context, este „la cuțite” cu un alt artist care va veni pe scena AOA, Ian).

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15.05.10 1

 

 

 

 

 

 

După ce am scris știrea inițială despre cumulul de artiști anunțați pe diverse platforme de socializare, ca ciupercile, la Arad Open Air, au mai apărut încă două nume, care s-au lăsat așteptate cu mult suspans.

Modul de a anunța artiștii este tot împrăștiat, unul fiind postat doar pe site-ul festivalului, altul pe Instagram și Facebook, astfel, din nou, venim cu o strângere a informațiilor din toate sursele dispersate și dezorganizate.

Cele două nume nou anunțate sunt Vama și Burak Yeter.

Burak Yeter  este un producător muzical turc, DJ și remixer. Tuesday este una dintre cunoscute piese care au răsunat la radio și în cluburi, și cel mai bun seller în multe țări. Burak Yeter lucrează la proiecte viitoare în studiourile sale din Amsterdam, Los Angeles și Istanbul, în timp ce pune muzică ca și DJ de succes în întreaga lume.

Vama este o trupă înființată de Tudor Chirilă în 2006, la scurt timp după destrămarea trupei Vama Veche. A lansat trei albume de studio, Vama (apărut în 2008), 2012 “Vama Better” (apărut in 2017), cel din urmă marcând direcția trupei în zone pop-dance. Membrii trupei sunt: Tudor Chirilă (vocal), Eugen Caminschi (chitară), Gelu Ionescu (claviaturi), Lucian Cioargă (tobe), Dan Lucian (bas). 

Revenim cu celelalte patru nume care, conform site-ului, lipsesc din lista artiștilor ce vor concerta pe scena Arad Open Air.

 

Știrea inițială:

Arad Open Air a anunțat (într-un târziu) primii artiști al festivalului din 2023

Categorie: Lifestyle
Etichete: Arad Open Air
Distribuie:
Articolul anterior
CITR filiala București a fost numit lichidatorul judiciar al Euroins
Articolul următor
SMURD a împlinit 15 ani! Arafat a venit la Arad și i-a dat „câteva sfaturi bune” lui Cionca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

recital orga fila arad

Recital de orgă la Filarmonica Arad

Lukas Hasler va susține un recital de orgă la Filarmonica Arad. „O stea în ascensiune” este titlul pe care ziarul austriac Kleine Zeitung i l-a conferit tânărului organist Lukas Hasler.…
carmina burana fila 1

Se deschide stagiunea nouă la Filarmonica Arad

La Filarmonica Arad, stagiunea începe cu „Carmina Burana”. Cu o uriașă infuzie de energie și vigoare, cu o partitură predominant cinematografică, palpitantă, incredibil de frumoasă și atrăgătoare! Mult așteptatul eveniment al…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD