Încă mai avem poeți care au FOIȘORUL LOR!…

liga scriitorilor din românia, filiala „ioan slavici” arad
Distribuie:
Organizat în parteneriat cu Liga Scriitorilor din România, filiala „Ioan Slavici” Arad, al treilea eveniment al grupului cultural „Arta -visul îngerilor” a fost un bun prilej de a evada din gri-ul cotidian în universul mirific al literaturii.
De acestă dată, întâlnirea a stat sub semnul cuvântului, iar protagoniștii ei au dat citire gândurilor, emoțiilor și opiniilor lor în ambientul înverzit al „Foișorului Cultural”

Livia Ciupav Sfârâilă, Ionel Rusu, Corina Ciuraș, Erika Gal și Cristian Mladin au lecturat poezie (clasică și în vers alb), proză cu tematică religioasă sau chiar SF și au schimbat idei și opinii despre literatură și despre artă în general.

Uneori străbatem cărări care au fost deja străbătute, alteori croim drumuri noi. Se spune că deșertul e ceea ce îți rămâne în suflet atunci când încetezi să visezi. Să visăm, deci, pentru că în vis și în artă suntem liberi!

Categorie: Cultură
Etichete: Corina Ciuraș, Cristian Mladin, Erika Gal, filiala „Ioan Slavici” Arad, ionel rusu, Liga Scriitorilor din România, Livia Ciupav Sfârâilă, „Foișorul Cultural”
Distribuie:
Articolul anterior
Expoziție deschisă la Kunsthalle Bega-Box: Omul aproximativ 3.0
Articolul următor
Noul director executiv al DSP Arad este dr. Geanina Potolia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…
cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…