Încă o MIZERIE MARCA MESZAR: „asumatul” refuză mingile donate de SCU copiilor și juniorilor Academiei UTA

scu - mingi
Distribuie:

Alexandru Meszar, marioneta lui Gheorghe Falcă care (sic!) conduce clubul UTA fără a avea vreo funcție de conducere în afară de incompatibila calitate de funcționar public pe linie politică, dă încă o măsură a micimii caracterului său, refuzând să accepte o simplă donație pentru copiii și juniorii Academiei UTA.

În comunicatul de ma jos este vorba despre o NOUĂ donație din partea Suporter Club UTA, care a achiziționat mingi marca „Select” (cu care se joacă oficial în Superliga României, dar și în alte competiții) pe care ulterior să le doneze juniorilor alb-roșii – acest gest lovindu-se de un inexplicabil (în limitele normalității) refuz al famigliei care căpușează clubul.


[COMUNICAT DE PRESĂ]

SCU continuă să sprijine copiii și juniorii Academiei UTA

Suporter Club UTA și-a asumat sprijinirea copiiilor și juniorilor care fac parte din Academia UTA, iar acest lucru s-a întâmplat deja în câteva rânduri, prin punerea la dispoziția micilor fotbaliști de echipamente marca „Errea”. Reamintim că Suporter Club UTA a demarat două proiecte majore, UTA Official Store și UTA Official App, proiecte menite să producă fonduri care apoi să fie folosite în sprijinirea copiilor și juniorilor.


Astfel, după ce reprezentanții asociației noastre s-au interesat ce nevoi au micii fotbaliști ai Aradului, am decis ca, în această nouă etapă să punem la dispoziția acestora mingi oficiale „Select”. În acest sens, am considerat că modul firesc prin care mingile să ajungă la juniori este printr-o donație a acestora către club, motiv pentru care SCU a transmis clubului o adresă. Din păcate, deși adresa a ajuns la club și chiar a primit număr de înregistrare, nu am primit un răspuns în scris, însă ni s-a transmis că mingile pentru juniori nu vor fi acceptate.
Nu cunoaștem motivele, mai ales fiindcă este vorba chiar despre mingi oficiale, asemenea celor folosite în Superliga României. Însă nici nu ne surprinde acest refuz, fie el și neoficial, fiindcă Alexandru Meszar decide orice, de la investitori la ajutor pentru Academie, ca și cum UTA este moșia familiei sale.Suporter Club UTA nu se abate de la bunele intenții de a sprijini copiii și juniorii din Academie și, pe cale de consecință, am decis să împărțim mingile direct micilor sportivi. Astfel, îi invităm în primă fază pe părinții juniorilor de la grupele 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 și 2013 să viziteze magazinul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bl. L, parter), unde vor primi câte o minge din categoria pe care grupa în cauză o folosește. De asemenea, facem un apel către părinții copiilor din grupele menționate să ridice mingile în luna septembrie, deoarece din luna octombrie ne propunem să sprijinim și alte grupe.


 

Categorie: Știri
Etichete: Alexandru Meszar, marioneta lui Gheorghe Falcă, MIZERIE MARCA MESZAR, suporter club UTA, UTA OFFICIAL APP, „UTA Official Store”
Distribuie:
Articolul anterior
Despre poporul român
Articolul următor
Accident rutier cu victimă, la Chereluș. A fost solicitat elicopterul SMURD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu 1 scaled

ATENȚIE! COD PORTOCALIU pentru județul Arad

În această după-amiază, 24 mai 2024, în intervalul orar 13:55- 15:30 meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitățile: Șiria, Covăsânț.  Se vor semnala averse torențiale…
profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…