Încă un scandal de agresiune sexuală la Hollywood: În rolul principal, Vin Disel și fosta lui asistentă

skynews vin diesel fast furious 6401146
Distribuie:

Starul din franciza „Fast & Furious” Vin Diesel a fost acuzat de agresiune sexuală şi crearea unui mediu de lucru ostil, într-un proces deschis de o fostă asistentă a sa, relatează CNN.

Acţiunea civilă, deschisă joi la Curtea Superioară din Los Angeles şi obţinută de CNN, are la bază un incident din 2010, în care fosta asistentă a lui Diesel, Asta Jonasson, susţine că acesta a forţat-o, într-o cameră de hotel din Atlanta, şi s-a masturbat în faţa ei, potrivit news.ro.

În plângere se arată că Diesel a ignorat „declaraţiile clare de non-consimţământ” ale lui Jonasson şi după ce ea „a ţipat şi a fugit spre baia din apropiere”, el a imobilizat-o la perete cu corpul său”.

În mod evident, „Vin Diesel neagă categoric aceste afirmaţii, în totalitatea lor”, declară Bryan Freedman, un avocat al lui Diesel, într-o declaraţie pentru  CNN.


Acuzațiile din dosar

Jonasson îl dă în judecată pe Diesel, împreună cu compania sa One Race Productions, şi cu sora lui Diesel, Samantha Vincent, pentru agresiune sexuală, crearea unui mediu de lucru ostil, supraveghere neglijentă şi concediere abuzivă, între altele.

Jonasson susţine că Samantha Vincent, preşedintele de la acea vreme al companiei lui Diesel One Race, a sunat-o la doar câteva ore de la presupusa agresiune şi a concediat-o.

Ea cere o pedeapsă civilă de 10.000 de dolari pentru fiecare acuzaţie, plus daune punitive nespecificate, potrivit plângerii.

„Nimeni nu este prea faimos sau prea puternic ca să se sustragă justiţiei. Sperăm că decizia ei curajoasă de a ieşi în faţă ajută la crearea unor schimbări de durată şi le dă putere altor supravieţuitori”, a declarat Claire-Lise Kutlay de la Greenberg Gross LLP, avocata lui Jonasson.


Diesel a apărut în peste 60 de filme pentru tv şi cinema. El este şi unul dintre producătorii filmelor din franciza de succes „Fast & Furious”.

El are în lucru câteva proiecte, printre care se numără și noua producție a seriei: „Fast X: Part 2.”


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: agresiune sexuală, fast and furious, vin disel
Distribuie:
Articolul anterior
Sweetie Cakes – noul laborator de cofetărie din Arad transformă fiecare eveniment într-o poveste dulce și memorabilă
Articolul următor
Zile libere în 2024 – Calendarul Sărbătorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie