Primarul de Târnova, Florin Farcașiu, se ia la TRÂNTĂ cu LEGEA, contrazicând sentința definitivă care nu-i mai dă voie să candideze!

a4896527 275f 4e7e b110 67e5392f3347
Distribuie:

 

Mai rău decât în orice coșmar cu Dragnea, Oprișan, Mazăre sau Băsescu, în pofida, în detrimentul și întru insultarea justiției, primarul comunei Târnova – un fel de Ducat pe stil clasic adaptat la politicile libertine (că liberale n-ai cum să le numești fără să îți bați joc de istorie!) – persistă în a contrazice însăși sentința definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție (adică MAI SUS NU SE POATE!) care stabilește că până în 2022 nu mai poate candida ca urmare a incompatibilității probate de magistrații judecători ai statului de drept.

Astfel, nu mai departe de ieri, și-a anunțat candidatura printr-o postare pe Facebook formulată după cum urmează:

„ VOI CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT
Dragi prieteni,
Filiala județeană Arad a Partidului Național Liberal m-a desemnat să reprezint partidul la alegerile locale 2020, drept candidat la funcția de primar al comunei Târnova.
Înainte de alegerile din 2016 candidata PSD-istă a sesizat Agenția Națională de Integritate, invocând faptul că am făcut parte din Consiliul de administrație al școlii în perioada 2012-2014.
Sancțiunea pe care a propus-o A.N.I. prefectului județului Arad, privind încetarea mandatului meu de primar, s-a dovedit a fi nelegală, prin Sentința 857/2019 a Tribunalului Arad.
Potrivit Legii 59/2019 perioada de incompatibilitate s-a încheiat odată cu încheierea mandatului 2012-2016, motiv pentru care Instanța a dispus revenirea mea pe funcție.
Mai pe înțelesul tuturor, dacă pot exercita funcția acum,de ce n-aș exercita-o și după câștigarea alegerilor?!
Speculațiile adversarilor mei sunt false și tendențioase, așa cum au fost dintotdeauna.
Primarul comunei Târnova,
Florin Farcașiu”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=332156177797876&set=a.105207207159442&type=3&theater

 

Politizând aiurea o situație care este EXCLUSIV DE NATURĂ JURIDICĂ, Farcașiu face abstracție de  acest document, cu o aroganță demnă de marii mafioți din vremuri demult apuse – crezându-se un fel de Putin al locului și bazându-se pe imunitatea pe care i-o conferă contemporaneitatea și relațiile strânse cu generalul Florian Coldea și familia sa… de altfel foarte numeroasă (tot in sens mafiot).

1d15a059 c606 4f4f 9d60 84f29d3781bc

Categorie: Politice
Etichete: Florin Farcasiu, incompatibilitate, politica arad, sentient, tar nova
Distribuie:
Articolul anterior
Întâlnire între Patronatul Român și Ministerul Finanțelor Publice, pentru găsirea soluţiilor de ieşire din criză a firmelor cu capital românesc
Articolul următor
Să umplem, fie și VIRTUAL, stadionul! Bilete online pentru UTA – Rapid

1 comentariu. Leave new

  • La stirea asta nu da nimeni comentariu. Fraierii ar zice ca de frica insa baietii cu state vechi in industrie stiu ca din respect. Florin „Dolly” Farcasiu

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…