Într-un acces de „hai să cheltuim aiurea bani publici”, DRDP Timișoara a scos utilajele de deszăpezire la „colindat”, la +7 grade

deszapeziri
Distribuie:

Într-o demonstrație de forță – sau ce-o fi fost, pentru că în altă cheie n-are nicio noimă – Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timisoara a dispus, în această după amiază, ca utilajele de deszăpezire să efectueze curse pe A1 – tronsonul Arad – Timișoara, imediat după ce  controlorii instituției au terminat o inspecție inopinată… soldată, de asemenea, cu nimic!


Filmările au fost realizate la orele 13: 15, iar utilajele sunt ale mai multor firme care au contract cu CNAIR.


Participanții la trafic – nu mulți… dar nici proști – au putut înregistra în premieră mai multe coloane de sărărițe… colindătoare – ce să facă altceva la 7 grade Celsius – asta în condițiile în care ieri, tot la temperaturi pozitive, aceeași conducerea a Regionalei Timișoara a dispus să se împrăștie sare!

„A fost un control inopinat la Centru de Întreţinere şi Coordonare Pecica pentru a verifica funcționalitatea utilajelor și prezența deservenților în bază. Nu aveau dispoziție să răspândească material antiderapant, ci doar să facă o patrulare până la primul nod rutier. Controlul a fost făcut de DRDP Timişoara”, a transmis Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, contactată de aradon.ro.


Cineva chiar își bate joc de banii publici – pentru că aceste aiureli sunt plătite patronilor de către CNAIR inclusiv pentru curse inutile, ale căror scopuri nu le-ar putea justifica niciun administrator.


 

Categorie: Știri
Etichete: CNAIR, Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timisoara, deszapezire
Distribuie:
Articolul anterior
Un proiect al DGASPC Arad a ajuns la final
Articolul următor
[AI DE PUII MEI] Urări de Sărbători de la ChatGPT pentru politicienii arădeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie