Într-un meci „de curtea școlii” UTA a pierdut cu același scor ca și în tur, în Trivale

fcarges arges
Distribuie:

FC Argeș – UTA 2 – 1 (1 – 0)

Cele două combatante s-au confruntat azi în Trivale meci contând pentru etapa a 36-a din cadrul ligii secunde la fotbal. Meciul nu mai reprezenta nici o miză pentru cele două combatante acum pe final de sezon. Sub aceste auspicii era firesc să rezulte un meci deschis cu multe faze de poartă. În chiar minutul 2 Orlic a intervenit la șutul lui Barbu ca mai apoi în minutul 11, El Hasani să trimită cu capul alături de poară. În minutul 18, Neagu a tras din lovitură liberă de la 20 de metri, portarul a respins până la Melinte care a tras pe direcția portarului și acesta a reținut. La jumătatea primei reprize Neagu a centrat bine dar Rus nu a anticipat bine traiectoria și a trecut pe sub minge. Trei minute mai târziu, gazdele aveau să deschidă scorul după o centrare în fața porții. UTA a avut imediat replică după golul primit dar șutul lui Rus a fost slab și a reținut portarul. Tot gazdele au fost mai aproape de gol în minutul 30, Buhăescu a preluat și a scăpat singur cu Orlic acesta a reușit să-i închidă unghiul. Joc pe contre. În minutul 36, Oric a respins în corner un șut de la 20 de metri. Ultima ocazie din prima repriză a aparținut lui Costin, șutul său a fost respins de portar. Partea secundă a fost mai săracă în ocazii de poartă, Cristi Păcurar a fcut două schimbări în 15 minute și a așezat diferit echipa în teren. În minutul 75, centrarea lui Ciucur a fost respinsă de defensiva gazdelor, pentru ca două minute mai târziu, FC Argeș să-și dubleze avantajul în urma unei faze fixe. În minutul 80, Melinte a șutat pe lângă bara laterală, mingea a fost centrată perfect de Ciucur. Ultimele 10 minute de joc păreau să nu au mai adus nimic notabil. O acțiune personală a lui Costin s-a încheiat cu golul tânărului Oroian.

În runda următoare UTA primește vizita unei alte echipe de tradiție Petrolul Ploiești.

Așa s-a marcat:

Minutul 26, Florescu a centrat pentru Buhăescu, 1 – 0.
Minutul 76; centrare din corner de pe partea stângă, Vișa a reluat cu capul 2 – 0.

Minutul 90+2; acțiune personală a lui Costin încheiată cu un șut în bară, Oroian urmărește și înscrie din 8 din 8 metri, 2 – 1.

FC Argeș: Popescu – Buleică, Turda, Vișa, Stan – A. Popa, Panait, Năstăsie, Florescu – Barbu, Buhăescu. Au mai evoluat: Nilă, Enceanu, Raul Costin.
UTA: Orlic – Iuga, El Hasni, Șeroni, Gavrilă – Hrezdac, Neagu – C. Costin, , Melinte, Ciucur – C. Rus. Au mai evoluat: Oroian, Matei, D. Popa. Antrenor: Cristi Păcurar.

Arbitri: Claudiu Marcu – Florin Iacob, Erchian Ionus (toți din Constanța). Rezervă: Marius Spânu (București).

Observatori: Ștefan Donciu (Sf. Gheorghe), Andrei Ioniță (București).

Categorie: Sport
Etichete: buhaescu, cipri rus, Costin, fc argeș, nastasie, orlic, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
[AVANCRONICĂ F. C. Argeș – UTA] Două echipe de tradiție joacă fără miză la Pitești
Articolul următor
Oaspeții au avut un cuvânt important de spus [REZULTATE / MARCATORI]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie