„Invictus Team România” este la TORONTO, la „INVICTUS Games 2017”. Cei 15 militari răniți care compun delegația sunt încurajați de conducerea M.Ap.N.

invictus team toronto 2017 6
Distribuie:

 

Conducerea M.Ap.N., alături de echipa României la deschiderea oficială a Invictus Games Toronto 2017

„Invictus Team România” – Echipa care va reprezenta România la Invictus Games Toronto 2017 a  plecat joi, 21 septembrie  spre Canada.

Potrivit unui comunicat al MApN, Mihai Fifor și Nicolae Ciucă, aflați în prezent într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, se vor deplasa, sâmbătă, la Toronto, pentru a fi prezenți, alături de cei 15 militari răniți care compun Invictus Team România, la ceremonia de deschidere a jocurilor Invictus.

Totodată, oficialii români vor asista la antrenamente și la primele probe sportive la care vor concura militarii.

La rândul său, șeful Statului Major General va participa la conferința șefilor apărării ai națiunilor participante la Invictus Games Toronto 2017. Subiectul principal al întâlnirii va fi axat pe discuții privind personalul militar rănit sau devenit invalid în urma participării la acțiuni militare interne sau la misiuni în teatrele de operații.

În cele șapte zile ale competiției, membrii Invictus Team România vor participa la peste 30 de întreceri sportive. Alături de ei se vor afla antrenorii acestora din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, membri ai familiilor, prieteni și suporteri români din Canada.

Echipa României este formată din 15 militari răniți în teatrele de operații din Afganistan și Irak. Invictus Team România va participa la șase discipline sportive individuale — tir cu arcul, atletism, canotaj în sală la simulator, haltere, ciclism, înot. De asemenea, echipa României va concura și în competiția de volei din poziția șezând.

Programul competițiilor poate fi consultat la adresa de web http://invictus.armataromaniei.ro/, iar informații suplimentare și transmisii în direct ale întrecerilor sportive se vor regăsi pe următoarele pagini de social media:

https://www.facebook.com/mapn.ro/,

https://www.facebook.com/Centrul.Televiziune.Film.MAPN/.

FOTO: MApN – Nicușor Comănescu

 

 

 

 

Categorie: Știri
Etichete: Invictus 2017 Toronto, Invictus Team Romania, Jocuri paralimpice, Mihai Fifor, militari roamani, ministerul apararii nationale
Distribuie:
Articolul anterior
Dezbatere la Prefectură pe tema CENTRALA CET Hidrocaruburi, în prezența ministrului și a secretarului de stat în Ministerul Energiei. Falcă cere BANI. PSD cere ANCHETĂ
Articolul următor
UTA a pierdut cu un penalty în ultimul minut la Satu Mare și a intrat în zona retrogradării

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

palfi

[ACTUALIZARE] Palfi Iosif este încă un caz în care diagnosticul pus de „specialiștii” din Arad a fost eronat! La Timișoara, pacientului i s-au efectuat analize profesioniste, corpul său a fost curățat de… efectele medicamentelor prescrise „din priviri”, iar acum este bine

Diagnosticul cu care medicii Spitalului Județean Arad „s-au scăpat” de pacientul Palfi Iosif din Șofronea a fost greșit – cel puțin așa se deduce din analizele care i s-au efectuat…