Ioan Crișan, fostul „primar pe viață” al comunei Vladimirescu, a murit la vârsta de 78 de ani

ioan crișan
Distribuie:

Fostul primar, vreme de peste două decenii în fruntea comunei Vladimirescu, a încetat din viață în această dimineață, la vârsta de 78 de ani.

Ioan Crișan a avut parte de cinci mandate de primar al comunei Vladimirescu. De numele lui se leagă cele mai importante proiecte ale celei mai mari comune din județul Arad – inclusiv cartierul „Via Carmina”.

A fost un „politician de profesie” și a fost apreciat de comunitate inclusiv pentru această calitate. S-a retras din cursa electorală pentru demnitatea de primar în 2020 după mai bine de 20 ani petrecuți în fotoliul de edil-șef, alegând să candideze pentru cea de consilier județean, pe care a părâsit-o, iată, odată cu ultima suflare.

„S-a stins o viață de om, s-a pierdut o persoană dragă celor apropiați și cunoscuți, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care treceți să nu uitați că Dumnezeu vă este alături! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Bunul Dumnezeu să -l odihnească în pace și să-l ierte pe fostul primar al comunei Vladimirescu, Ioan Crișan !” – a postat consilierul local al comuneu Vladimirescu, Kempf Francisc, pe pagina sa de facebook.

Vom reveni cu detalii legate de ceremoniile funerare care vor fi organizate.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace.

Transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

Categorie: Știri, In memoriam
Etichete: comuna vladimirescu, in memoriam, Ioan Crișan, primar Vladimirescu
Distribuie:
Articolul anterior
A doua ediție a Festivalului SYA Experience Arad, a 2 a zi anulată din cauza vremii
Articolul următor
Adrian Toma și Ovidiu Palcu merg de mânuță la DNA, după ce un angajat al Poliției Locale le-a făcut PLÂNGERE pentru luare/ dare de mită și abuz în serviciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…