Ioan Popovici și trupa Flare lansează videoclipul piesei „Never Again”

never again
Distribuie:

Ioan Popovici și Flare continuă colaborarea și lansează un nou clip care îți taie respirația, „Never Again”.


Artistul timișorean Ioan Popovici și trupa de rock alternativ Flare își continuă colaborarea fructuoasă începută acum mai bine de o lună și lansează un nou videoclip cinematic, de această dată, pentru single-ul “Never Again”.

Piesa este o compoziție ce aduce în prim plan o poveste clasică ce implică un sentiment profund de apăsare, un regret ce pare imposibil de tratat de bucuriile simple ale vieții.


Compusă de Ioan Popovici și Alin Costache, cu aranjamentul lui Szamtarto Zsolt, piesa „Never Again”, capătă o dimensiune modernă abia în mâinile lui Lukinich Attila care adaugă o serie de elemente de synth ce împrospătează parfumul aspru de alternative/grunge rock pe care piesa își clădise inițial temelia sonoră.

Videoclipul piesei „Never Again” este practic al doilea episod, primul fiind „Dare”, din ceea ce se dorește a fi un scurt metraj despre problemele ce pândesc la tot pasul și peste care, într-un final, reușim să trecem. Ca și în cazul precedentului videoclip, povestea urmează un scenariu exact în care personajele se implică într-o intrigă amețitoare.foto 7


Astfel, în videoclip își fac apariția o serie de actori foarte cunoscuți în scena teatrală, dar nu numai, din Timișoara, precum: Armand IftonOtniel FloruţPatricia Gavril și Andrei Chifu. Cu o asemenea distribuție “Never Again” se prezintă în fața publicului cu mantia unui spectacol cinematografic în toată regula.

Mai mult, detaliile de producție și perspectiva cinematică pe care o propune acest videoclip au fost atent lucrate de echipa Timișoara Film Society condusă de Ovidiu Roteliuc, fapt care întărește și mai mult afirmația de mai sus.


Flare este o proiect cu un trecut pe cât de interesant, pe atât de zdruncinat de diversele schimbări apărute în sânul trupei. Apărută în 2002, formația a purtat inițial numele de Effect, un trio energic format din Ioan Popovici la chitară și voce, Dan Oros la bas și Alin Costache la tobe.

Acești trei tineri, mustind de talent și cu o dorință imensă de recunoaștere, au fost imediat mirosiți de Arpad Kajtar, o figură bine-cunoscută în breasla locală, care a activat cu succes mai ales în anii de dinainte de Revoluția din 1989, în vremurile când Timișoara era considerată kilometrul zero al muzicii rock din România.

foto 3După o serie de apariții împreună cu Arpad Kajtar pe scena unor cluburi și la festivaluri, trupa înregistrează prima schimbare de componență și, în 2006, este cooptat Cristian Mereuță la clape. Din acest moment, formația își reconsideră direcția compozițională, iar odată cu single-ul „If You”, băieții primesc prima ofertă de la o casă de discuri din București, pe care o refuză, nefiind dispuși la niciun fel de compromis.

După ce basistul Dan Oros părăsește trupa, aceasta își schimbă numele în Flare. Urmează o perioadă în care mai apar câteva schimbări la nivel de componență, dar este și perioada în care trupa prinde un avânt considerabil, cu o serie de apariții pe scenele unor festivaluri importante, printre care Revolution Festival.

În acest moment, trupa dorește să revină pe scenă, într-un nou format, desigur, iar în colaborare cu chitaristul și compozitorul Ioan Popovici să se întoarcă pe firmamentul rock-ului timișorean.


Mai multe despre Ioan Popovici găsiți pe:

Website: https://ioanpopoviciband.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/IoanPopoviciBand
Instagram: https://www.instagram.com/ioanpopovici_/

Mai multe despre Flare găsiți pe:

Facebook: https://www.facebook.com/flarehead/
Instagram: https://www.instagram.com/band_flare_/


Credite “Never Again”:

Muzică și versuri: Ioan Popovici, Alin Costache
Aranjament: Szamtarto Zsolt
Mix și master: Lukinich Attila

Actori: Armand Ifton, Otniel Floruţ, Patricia Gavril, Andrei Chifu.

Video: Timișoara Film Society
Cameră: Ovidiu Roteliuc


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Flare, Ioan Popovici, Never again
Distribuie:
Articolul anterior
Percheziții la Ineu pentru 2 arme neletale și o cutie de alice
Articolul următor
Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, azi-noapte, la Utviniș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…
tendinte

Tendințe în fashion pentru 2024

Anul 2024 aduce o explozie de inovații și reinterpretări în lumea vestimentară. De la materiale transparente și tulle, la croieli retro și reinterpretări ale clasicei dantele, tendințele actuale demonstrează că…