Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, azi-noapte, la Utviniș

locomotiva incendiu 1
Distribuie:

Bilanțul misiunilor pompierilor arădeni din acest sfârșit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână (19.04 – 21.04.2024) la nivelul județului Arad, pompierii militari au gestionat 88 misiuni pentru stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor și protecția comunității și a bunurilor acestora. Majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 85 solicitări.


Totodată, salvatorii au intervenit și pentru stingerea unui incendiu, precum și în alte 2 situații în sprijinul comunităților, cum ar fi deblocarea persoanelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Incendiul produs în data de 21.04, în jurul orei 01:30, a fost înregistrat la locomotiva unui tren de marfă, din apropierea localității Utviniș.

Incendiul, care se manifesta la nivelul compartimentului motor al locomotivei a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, în urma acestuia rezultând strict pagube materiale, locomotiva fiind afectată în proporție de 20%. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

locomotiva incendiu


Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

 

Biroul de presă al ISU Arad


 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: incendii, ISU Arad, misiuni de salvare, pompieri arădeni
Distribuie:
Articolul anterior
Ioan Popovici și trupa Flare lansează videoclipul piesei „Never Again”
Articolul următor
LIGA 4 ARAD | Nădlacul a fost „încasatoarea de serviciu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…