ISU Arad: 32 de misiuni și intervenții în 24 de ore!

isu arad 1 scaled
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Bilanțul misiunilor zilei de miercuri, 28 decembrie 2022.

🚨 În ultimele 24 de ore echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 32 de misiuni și intervenții.

🚑 Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 26 de solicitări.

🔥 Pompierii militari ai Detașamentului Sebiș au intervenit prompt pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de evacuare a fumului la o casă din localitatea Dezna, lichidând incendiul in limitele găsite fără a se propaga la acoperiș, iar pompierii Detașamentului Ineu au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un stivuitor aflat în hala unei societăți comerciale din localitatea Șicula.

🐶 De asemenea, deoarece fiecare viața contează, salvatorii Detașamentului Ineu au intervenit cu autospeciala descarcerare grea și un echipaj de deblocare salvare în orașul Ineu pentru eliberarea unui cățel căzut într-o gură de canalizare.
După aproximativ 15 minute câinele a fost eliberat în siguranță.

isu arad 2

👨‍🚒 Totodată, pompierii arădeni au desfășurat alte 3 misiuni în sprijinul comunităților, cum ar fi: verificări ale concentrației de oxigen din secțiile ATI și un exercițiu cu forțe și mijloace la Spitalul Municipal Arad.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Biroul de presă al ISU Arad

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: cățel căzut într-o gură de canalizare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, ISU Arad, misiuni, salvatorii Detașamentului Ineu
Distribuie:
Articolul anterior
Amintiri dintr-o țară bananieră (28)
Articolul următor
Măsurile de prevenire a situațiilor de urgență prilejuite de Anul Nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie