Kita parcă a simțit ce avea să se-ntâmple: „Îți mulțumesc, Doamne, că mă iubești…”

sangeorgean cristian
Distribuie:

 

Dumnezeu a avut alte planuri pentru Cristi – Kita, cum îi spuneau prietenii – și l-a luat lângă El.

De mic a fost un copil foarte cuminte, sufletist, crescut de bunica lui care-l ducea în fiecare duminică la Biserică. A crescut într-o familie modestă, dar a fost iubit de părinții lui și de bunica care l-a crescut. Era singur la părinți, iar în urmă cu aproximativ 3 ani, tatăl său s-a stins în urma unui infarct. Mama lui Cristi este plecată și ea, de mai bine de jumătate de an, la muncă în străinătate.

Coincidența tragică face că în noaptea de luni spre marți, „Kita” a ajuns acasă, întors de la aproape 900 de kilometri distanță de casă, mai exact din Waldkraiburg (Germania), unde a fost plecat la lucru să câștige cinstit bani munciți.

Marți dimineața, fericit de întoarcere acasă și de revederea cu prietenii, Kita a fost chemat de aceștia să facă o ieșire la balta Ghioroc. Nu știa că nu avea să se mai întoarcă ACASĂ de această dată, de la o distanță atât de mică (6 kilometri), dar o cale fără întoarcere.

Cutremurătoare, dureroase și extrem de triste sunt cuvintele biblice pe care Kita le-a postat pe pagina sa în urmă cu puțin timp: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru că oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viață veșnică… îți mulțumesc Doamne că mă iubești…”

Tragic și cumplit de dureros pentru o mamă, o bunică care au crescut un fiu/nepot, cu credință multă în Dumnezeu, să-și  trăiască restul vieții cu gândul la sfârșitul tragic pe care l-a avut Kita – parcă, predestinat… anticipat chiar de el.

………………………………………………….

Articol asociat:

[ACTUALIZARE 2] Corpul tânărului din Covăsânț înecat în „lacul” Ghioroc a fost dus la Medicina Legală; în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru OMOR DIN CULPĂ

 

 

Categorie: Opinii
Etichete: andrada bobis, Covasant, inecat ghioroc, kita, Sangeorgean Cristian, Waldkraiburg
Distribuie:
Articolul anterior
Zilele LAVANDEI din Vinga – Ediția a II-a… prilej de PETRECERE a unui weekend-încărcător [FOTO / VIDEO]
Articolul următor
Comunicat UTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

virgil florea

CONTROL PARLAMENTAR

 Teoretic sună foarte bine. Republica parlamentară se bazează pe acest tip de control. Este definitoriu. Dar ia să vedem ce înseamnă el mai exact în republica noastră? Prin legea fundamentală…
alexandru v. mureșan

UTOPIA DISTOPICĂ vs. DISTOPIA UTOPICĂ (III)

Victoria fascismului asupra fascismului! sau Victoria secerii și ciocanului asupra fasciilor! 0. Nota preventivă a autorului la adresa „organelor de salubrizare națională, i.e., membrii „Cooperativei <<OCHIUL, URECHEA ȘI MINTEA ÎMBÂCSITĂ…