„La Pecica, deși s-au programat pentru vaccinare conform procedurilor, câteva persoane au fost refuzate deoarece în locul lor au fost vaccinate alte persoane, neprogramate!”

vaccin
Distribuie:

 

Debandada „vacciniadei” continuă ca după un scenariu parcă elaborat de un schizofrenic. După cazul de ieri, de la Pâncota (vezi articolul asociat), senatorul Eusebiu Pistru atrage atenția asupra unui alt aspect: VACCINAREA PE „PILE ȘI RELAȚII”… IGNORAREA PROGRAMĂRILOR din motive preferențiale… de partid în primul rând.

Eusebiu Pistru – senator:

„Am atras atenția asupra debandadei orchestrate de autorități în campania de vaccinare anti-COVID-19. Din totalul de centre de vaccinare din județul Arad, doar câteva au fost operaționalizate.

Este cunoscut cazul Pâncota, unde Primăria a pregătit un centru care însă nu va fi pus în funcțiune din motive pe care doar le bănuim.

Un caz mult mai grav s-a petrecut ieri la Pecica. Deși s-au programat pentru vaccinare conform procedurilor, câteva persoane au fost refuzate deoarece în locul lor au fost vaccinate alte persoane, neprogramate, care au consumat dozele de vaccin.

Este o dovadă de proastă gestionare a situației și de clientelism care în condițiile actuale are conotații extrem de grave.

Somez autoritățile competente să cerceteze cu maximă celeritate acest caz și să ia măsurile prevăzute de lege împotriva celor vinovați. În lupta împotriva acestui periculos virus, pilele și intervențiile pot fi mai periculoase decât boala în sine. De aceea este nevoie de o reacție urgentă și fermă, pentru a împiedica pe viitor asemenea nedorite cazuri.”

Articol asociat:

Campania de vaccinare în varianta mioritică: din 26 de centre din județ, avem de fapt 5, dar programări mai fac 3!

 

 

 

 

Categorie: Politice
Etichete: Eusebiu Pistru, Pecica, vaccinare 2021
Distribuie:
Articolul anterior
UTA vrea puncte de la „Voluntari”
Articolul următor
Mihai Fifor: PSD cere redeschiderea de urgenţă a şcolilor, închise de guvenul PNL fără nici un fundament ştiinţific!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

falca fifor

Totul merge conform CALCULELOR DOMNULUI GENERAL: IEPURII de sacrificiu ai lui Falcă sunt „varză de Brucsles”… așa că lupta pentru câștigarea MARATONULUI PENTRU PRIMĂRIA ARAD se va da FĂȚIȘ între „micul faraon” și „marele său dușman”, Mihai Fifor

  „Iepure de sacrificiu” este o expresie care provine din jargonul curselor de atletism, „unde un alergător sau mai mulți, fără șanse la câștigarea cursei, țin trena unui alt jucător, în…