Le-au murit lăudătorii și acum se laudă-ntre ei? „PSD salută decizia PNL…”

vouchere
Distribuie:
Mihai Fifor: PSD salută decizia PNL de a susține propunerea social-democrată de acordare a voucherelor pentru alimentele de bază

PSD salută faptul că partenerii liberali din Coaliția de guvernare susțin propunerea social democrată privind acordarea de vouchere, a câte 50 de euro, la fiecare două luni, pentru achiziția alimentelor de bază, de către familiile cu copii, persoanele cu dizabilități și pensionarii cu venituri mici.

„În privința valorii finale a acestor vouchere, PSD consideră că aceasta trebuie stabilită în cadrul Coaliției de guvernare, pe baza datelor economice privind impactul bugetar, numărul estimat de beneficiari și sursele de finanțare disponibile.

O altă propunere a PSD de sprijinire a categoriilor vulnerabile este și acordarea unor vouchere a câte 30 de euro lunar, timp de 7 luni, celor peste 156.000 de elevi cu burse sociale, pentru achiziția de rechizite, haine și alimente.

Ambele propuneri fac parte dintr-un plan mai amplu de stabilizare și reziliență economică și socială pe care PSD îl va propune în scurt timp în cadrul Coaliției de guvernare.

Totodată, PSD consideră că este binevenită orice altă propunere din partea partenerilor de guvernare care se poate veni în sprijinul populației și al economiei naționale și care poate fi susținută de sursele de finanțare disponibile în acest moment.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

fifor 29 martie

Biroul de Presă al PSD Arad

Foto ilustrativ – Dc Business.ro

Categorie: Politice
Etichete: afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor, PNL, PSD, vouchere pentru alimente
Distribuie:
Articolul anterior
Registrul Auto Român: Fermierii și apicultorii pot solicita eliberarea cărții de identitate a vehiculului (CIV) și efectuarea inspecției tehnice periodice (ITP) la domiciliu sau locul de garare al acestora
Articolul următor
Ideea designerului arădean Andreea Cormier Wacker a schimbat parcursul evenimentului Rock Starr Fashion Show de la Milano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie