Ideea designerului arădean Andreea Cormier Wacker a schimbat parcursul evenimentului Rock Starr Fashion Show de la Milano

milano 2022
Distribuie:
Mult așteptatul eveniment din lumea modei „Rock Starr Fashion Show Milan” a fost reprogramat pentru luna septembrie 

La sfârșitul lunii februarie, întâlnirea foarte așteptată cu moda internațională a Rock Starr Fashion Show Milan, cel mai rock eveniment de modă în cadrul Săptămânii Modei de la Milano, a fost programată la Hotel dei Cavalieri din Piazza Missori din Milano.

Surpriză pentru participanții, designerii și modelele prezenți și pregătiți pentru eveniment, organizatorii au decis anularea acestuia la această dată și reprogramarea lui pentru luna septembrie.

Cu toate acestea, ideea designerului arădean Andreea Cormier Wacker a schimbat parcursul evenimentului.

Andreea a decis să-i aducă pe toți designerii prezenți cu modelele lor în Piazza Duomo, fără muzică sau scenă și să susțină o prezentare neobișnuită și neorganizată. Pur și simplu o defilare pe stradă.

andreea milano2022

Astfel, evenimentele anulate în ziua de 25 februarie, au fost reluate în ziua următoare, între Galeria istorică și splendida Piazza Duomo când a avut loc prezentarea cu un succes enorm, permițând unui public numeros să admire creațiile vestimentare și modelele.

Cei 100 de designeri, modele, fotografi și media au realizat prezentarea fără muzică și alte elemente de show. Evenimentul s-a transformat într-o unire a designerilor din toate părțile Globului care, ulterior, s-a contopit, cu susținerea pentru Ucraina.

Miss Univers Netherlands Ayse Top, și modelele Daiana Canalas și Maya au defilat în ținute create de designerul arădean Andreea Cormier Wacker.
Un alt eveniment în cadrul Săptămânii Modei la Milano a fost și GX Milano Fashion Show

Și în cadrul acestuia a participat designerul arădean, de această dată în calitate de partener media.

andreea milano 2022

Miss Universe România a participat la GX Milano Fashion Show:

miss romania milano2022

miss romania milano20222
Cum au motivat organizatorii  decizia de a reprograma RockStarr Fashion Show Milan

„Anul acesta în Săptămâna Modei de la Milano printre modele splendide și designeri cunoscuți și emergenti, evenimentul RockStarr Fashion Show Milan a decis să suspende zilele dedicate evenimentului din cauza evenimentelor cunoscute de toți. Pe lângă pandemia care încă nu permite contacte strânse pe care aceste demonstrații le cer, declanșarea războiului din Ucraina a făcut ca organizația să opteze, în raport cu situația internațională gravă, pentru amânarea marelui eveniment pentru septembrie.” 

Despre RockStarr Fashion Show Milan

RockStarr Fashion Show Milan este produs de Prasanna Weerasooriya și Aleman Patricia și organizat de P&P Company și RockStarr Company USA.

RockStarr Fashion Show Milan este un format creat pentru a oferi spațiu marilor designeri consacrați internațional fără a-i uita pe acei designeri promițători care doresc să se poziționeze în piața modei și care, în acest context, au ocazia să-și etaleze colecțiile în cadrul marii Săptămâni a Modei de la Milano.

Categorie: Lifestyle
Etichete: Andreea Cormier Wacker, Rock Starr Fashion Show Milan, Săptămâna Modei de la Milano
Distribuie:
Articolul anterior
Le-au murit lăudătorii și acum se laudă-ntre ei? „PSD salută decizia PNL…”
Articolul următor
La vremuri grele… „investim” în TARTAN! 9 milioane de lei costă deja demaratele „lucrări de amenajare a locurilor de joacă cu pardoseală cauciucată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…
tendinte

Tendințe în fashion pentru 2024

Anul 2024 aduce o explozie de inovații și reinterpretări în lumea vestimentară. De la materiale transparente și tulle, la croieli retro și reinterpretări ale clasicei dantele, tendințele actuale demonstrează că…