Lia Ardelean: „Iertați-mă că sunt neascultatoare, dar cât timp îi dă Dumnezeu sănătate Președintelui Fondator al Partidului Umanist, dl. Dan Voiculescu, știu că pot face politică”

lia ardelean
Distribuie:
Lia Ardelean, fost deputat în legislatura 2004-2008, fost candidat al USL pentru Primăria Arad la scrutinul din 10 iunie 2012 și  femeie de afaceri ,face politică din 1996 sub tutela eternului Dan Voiculescu, iar cât timp îl vor ține în viață propriile limite pe „gurul antenelor”, va continua să facă (nu vă luați după „pisicismele” gen „ sfaturile celor care m-au îndemnat să stau în afara politicii” ).
Din acest weekend, Lia Ardelean iese din casă și se apucă de condus Partidul Umanist Social Liberal – Filiala Arad
„Știu că sfaturile celor care m-au îndemnat să stau în afara politicii au fost cu gânduri bune. Vă mulțumesc, iertați-mă că sunt neascultatoare.
Dar cât timp îi dă Dumnezeu sănătate Președintelui Fondator al Partidului Umanist dl. Dan Voiculescu știu că pot face politică așa cum știu eu, politică pentru oameni.
La sfârșitul săptămânii Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal a decis numirea mea ca lider interimar la Filiala Arad.
Vă aștept pe toți cei cu gânduri bune alături de mine, PUSL Arad va avea un cuvânt de spus la alegerile din 2024!” – este mesajul postat de policiană azi-dimineață, pe pagina sa de facebook.


 

Categorie: Politice
Etichete: Dan Voiculescu, Lia Ardelean, Partidul Umanist Social Liberal - Filiala Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad face un apel către toți cetățenii pentru a verifica periodic termenul de valabilitate al actelor de identitate
Articolul următor
În acest sfârșit de săptămână, poliția arădeană a făcut ce trebuie să facă la modul constant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie