Liceul Tehnologic din Vinga are o Bază sportivă de 2.000.000 de lei

vinga 2
Distribuie:

Proiectul de construire a Bazei Sportive tip 2, finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), în valoare de 2.020.851,95 lei cu TVA inclus, este finalizat și dat în folosință gratuită Liceului Tehnologic Vinga.


Baza sportivă tip 2 este dotată un teren multifunctional, adecvat diverselor discipline precum handbal, baschet, volei și tenis de câmp. Aceasta va servi și  drept loc de întâlnire și socializare pentru cetățenii comunei, promovând un stil de viață activ și sănătos.

Această inițiativă are ca obiectiv principal facilitarea accesului la activitățile sportive pentru elevii Liceului Tehnologic Vinga.

„Prin construirea acestei baze sportive moderne și funcționale, ne-am propus să oferim oportunități sportive de dezvoltare fizică și recreere pentru tinerii din comunitatea noastră. Tododată, ne reafirmăm angajamentul față de sănătatea și bunăstarea elevilor noștri. Promovarea unui stil de viață sănătos este o prioritate pentru noi, iar noua bază sportivă este un pas semnificativ în această direcție – spune Ioan Sorin Negrei, primarul comunei Vinga.


Imagini de la inaugurarea din 5 aprilie

 

Categorie: Știri
Etichete: Baza Sportiva tip 2, Compania Națională de Investiții (CNI), Liceul Tehnologic Vinga, Negrei Ioan Sorin, Relu Pănescu, vinga
Distribuie:
Articolul anterior
Huawei a dat statul român în judecată pentru că i-a interzis participarea la rețeaua 5G
Articolul următor
„Vin la curte”, la Biblioteca Județeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie