Un bărbat a sunat la 112 sesizând un accident. A pus pe drumuri o echipă operativă a poliției care l-a căutat prin pădure timp de 3 ore, dar l-au găsit relaxat într-o cabană

valea cladovei
Distribuie:

AMENDAT PENTRU APELAREA ABUZIVĂ A NUMĂRULUI 112


La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 23:10, prin 112 a fost sesizat un eveniment rutier. Un bărbat, care nu a furnizat datele personale, a sesizat că a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la cap, în timp ce se deplasa pe lângă o pădure din apropierea localității Păuliș.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care nu a găsit persoana în cauză. A fost solicitat un echipaj de poliție, pentru sprijin.

În urma căutărilor, nu a fost găsită nicio persoană care să se fi aflat în situația prezentată dispecerului 112.

A fost constituită echipa operativă la nivelul Poliției orașului Lipova, formată din polițiștii orașului, ai secțiilor rurale 7 Lipova și 8 Săvârşin, Poliția Municipiul Arad, Serviciul de Investigații Criminale, precum și jandarmi arădeni.

După aproximativ 3 ore de căutări prin pădure, într-o cabană a fost găsit un bărbat de 52 de ani, din județul Iași, care lucrează la o societate comercială din zonă. În urma verificărilor, a fost identificat în persoana apelantului.

Verificările prin sistemul eDAC au relevat că cel în cauză este în atenția polițiștilor din Iași, fiind căutat pentru proceduri judiciare.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, conform O.G. 34/2008, pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență 112. Totodată, a fost informat I.P.J. Iași, pentru luarea măsurilor de urmare.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: apelarea abuzivă a numărului de urgență 112, echipa operativă la nivelul Poliției orașului Lipova
Distribuie:
Articolul anterior
[195 de țări,195 de filme] Tur prin cinematografia globală | Partea I
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Palfi Iosif este încă un caz în care diagnosticul pus de „specialiștii” din Arad a fost eronat! La Timișoara, pacientului i s-au efectuat analize profesioniste, corpul său a fost curățat de… efectele medicamentelor prescrise „din priviri”, iar acum este bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…