Mai ursul lipsea în Chisindia! – restul le prisosește…

urs chisindia
Distribuie:

Urmele unui exemplar de urs au fost identificate în zona comunei Chisindia, fiind suficiente pentru a tulbura liniștea locuitorilor. Nu e o glumă, chiar dacă imaginația ne-ar permite să creionăm scenarii de genul „primarul a inventat povestea cu ursul să-i țină ocupați pe sătenii din comună și să uite de scandalul cu capela din vârful dealului” (vezi articol asociat).

Primăria comunei Chisindia a postat un anunț în atenția locuitorilor comunei prin care le aducea la cunoștință că Asociația Non-profit care gestionează fondul cinegetic din zonă a identificat urme ale unui exemplar de urs în perimetrul Patrăneasa.

Mai mult, li se recomandă cetățenilor „să nu lase deșeuri menajere în spațiile publice” și (mai amuzant) „să nu hrănească exemplarele de urși”.

urs chisindia

 

Articol asociat:

EPISODUL 4 din „Epopeea Capelei de la Chisindia”. Primarul Pașca, după ce le-a cerut sătenilor să-și trimită în scris opiniile despre PUZ: „Mă piș pe semnăturile voastre!”

 

 

Categorie: Știri
Etichete: Asociația Non-Profit Măgura Buteni, chisindia, primăria Chisindia, urme de urs, zona Patrăneasa
Distribuie:
Articolul anterior
Cargo Berlin-Timișoara: Un spectacol teatral inovator ce dezvăluie povestea unor șoferi de camion care călătoresc prin Europa
Articolul următor
Un alt cadavru a fost descoperit în Mureș, în zona localității Pecica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…