Marcel Ciolacu asigură că toate pensiile vor fi primite înainte de Paște și că banii pentru pensiile recalculate sunt deja în buget

pensii
Distribuie:

Pe data de 30 aprilie, premierul Marcel Ciolacu a făcut declarații importante în cadrul ședinței de Guvern, asigurând populația că toate pensiile vor fi primite înainte de sărbătoarea Paștelui. Acesta a subliniat că se respectă graficul promis și că Guvernul este determinat să onoreze acest angajament.


Marcel Ciolacu a făcut și o altă promisiune crucială, afirmând că plata pensiilor recalculate va fi asigurată în septembrie, iar banii necesari sunt deja incluși în bugetul de stat pentru întregul capitol al pensiilor.

„Încep cu anunțul că suntem în grafic astfel încât toate pensiile să fie achitate, cum am promis, înainte de Paște”, a declarat premierul. El a continuat, subliniind hotărârea Guvernului de a respecta această promisiune și de a asigura stabilitatea financiară pentru pensionari.


Ciolacu a ținut să transmită un mesaj de asigurare că resursele financiare necesare pentru pensiile recalculate sunt deja disponibile.

„Îi asigur pe români că rămânem la fel de hotărâți și cu privire la plata pensiilor recalculate în septembrie. Știu că vor mai fi până atunci zeci de știri că nu sunt banii necesari. Însă datele din primul trimestru arată clar, avem o majorare a încasărilor din contribuțiile sociale cu peste 22%, acesta fiind efectul creșterii numărului de locuri de muncă și a salariilor”, a explicat premierul.

„Vom asigura plata integrală a pensiilor recalculate. Banii, de altfel, sunt deja prinși în buget pentru întreg capitolul de pensii!”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Aceste declarații vin în contextul unei preocupări crescute a opiniei publice privind asigurarea stabilității financiare pentru persoanele în vârstă și a angajamentului Guvernului de a respecta drepturile acestora în conformitate cu legislația în vigoare.


Sursa: Digi24


 

Categorie: Național
Etichete: marcel ciolacu, pensii
Distribuie:
Articolul anterior
FILARMONICA ARAD | PROGRAMUL LUNII MAI
Articolul următor
Buletinul de marți al IPJ Arad: 2 bărbați reținuți pentru violare de domiciliu și lovire, la Beliu; 3 bărbați reținuți pentru lovire, la Zăbrani; 2 ordine de protecție pentru violență domestică; 2 dosare penale pentru infracțiuni rutiere

1 comentariu. Leave new

  • Ciolacu și PSD niște mincinoși ordinari….. Se vede ca își trag seva din comuniști…. Abia aștept sa nu va votez în vecii veacurilor eu, familia mea, prietenii și cunoscuții mei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie