Medicină preventivă prin podcasturile Digital Clinics

podcasturi digital clinics 1
Distribuie:

Digital Clinics, platforma independentă de telemedicină, a lansat un proiect dedicat prevenirii afecțiunilor fizice și mintale. Podcasturile Digital Clinics fac parte dintr-un program de educație preventivă în care sunt implicați medici și psihologi experimentați, atât din România, cât și din străinătate.


Dr. Mirela Meiță, CEO și fondator Digital Clinics afirmă că:

„Educația medicală preventivă are o importanță deosebită, în contextul în care aproape jumătate din totalul deceselor evitabile prin prevenție din România, sunt atribuite factorilor de risc comportamentali: alimentația nesănătoasă, consumul de tutun și alcool și activitatea fizică scăzută. Această statistică nu face decât să accentueze necesitatea promovării informației medicale relevante pentru prevenirea unor afecțiuni fizice și psihice.”


Dintre subiectele abordate în podcasturi până acum:
  • „Efectele nocive ale supraexpunerii copiilor la ecrane”, cu dr. Adriana Edobor Andries, medic specialist psihiatrie pediatrică”
  • „Prevenția bolilor cardiovasculare”, abordată de dr. Cristian Udroiu, cardiolog, doctor în științe medicale
  • „Adicția arată o durere foarte mare, o traumă profundă”, medicul psihiatru și psihoterapeutul Gabriel Cicu
  • „Boala apare întâi în suflet”, cu psiho-oncologul Anișoara Decianu;
  • „Cum poate fi prevenit în proporție de 100% cancerul de col uterin” cu dr. Camelia Mihalca, medic primar obstetrică ginecologie.

podcasturi digital clinics


Prevenirea bolilor prin educație medicală reprezintă un aspect important pentru o viață mai sănătoasă, mai împlinită și mai lungă. Pacienții care identifică o afecțiune în stadiile incipiente urmează un tratament mai puțin invaziv și mai puțin costisitor, având posibilitatea de a-și relua ritmul normal de viață într-un timp mult mai scurt.


Digital Clinics este o platformă independentă de telemedicină, cu capital integral românesc. Prin intermediul consultațiilor online, platforma conectează pacienți cu medici și psihologi din țară și străinătate. Digital Clinics se implică constant în creșterea accesibilității serviciilor medicale și promovării informațiilor medicale relevante pentru prevenirea unor afecțiuni fizice și psihice.


 

Categorie: Național
Etichete: Digital Clinics, medicină preventivă, podcasturi, telemedicină
Distribuie:
Articolul anterior
Penitenciarul Arad se alătură campaniei de Crăciun „Împreună pentru o lume mai bună”
Articolul următor
Peste 3.500 de elevi din România și Republica Moldova se vor familiariza cu tehnologia cu ajutorul programului „Meet and Code”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

rapid - uta

Din nou PATRU în capitală!

RAPID – UTA 4-1 (2-1) Au marcat: Rrahmani (1, 82), Bădescu (13), Burmaz (90+6) – Micovschi (44) 28.02.2024, ora: 21,00, stadion: Rapid, temperatura: 11°C, spectatori: 12.179. Rapid (antrenor Cristiano Bergodi):…