Micii șahiști de la Palat – patru locuri I la Gyula

14606338 1480323811983650 1745659332078866755 n
Distribuie:

 

La sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Gyula din Ungaria, a avut loc una dintre etapele parteneriatului „ Prietenie transfrontalieră prin șah”, parteneriat între Palatul Copiilor Arad și Asociația Șahiștilor din Gyula. La această întrunire membrii grupei de șah a Palatului Copiilor Arad  s-au descurcat foarte bine, astfel încât locul I a fost obținut de elevii Sida Flavia, Magold Filip, Mărunțiș Patrik și Varga Iulia. Locul II a fost cucerit de elevii  Milea Clara, Balaban-Voia Alexandru, Magold Victor și Unguroiu Răzvan iar locul  III de Sida Flavius, Hălmăjan Iulian și Bulza Bogdan. Totodată, rezultate deosebite au avut și elevii Hălmăjan Fabian, Miculiț Vlad, Tuș Gabriel  precum și Duca Bogdan. Următoarea etapă a fost Cupa Vados, și a avut loc în perioada 21-22 octombrie la Arad.

 

Articol publicat și în Revista Menestrel.ro

Categorie: Știri
Etichete: Cupa Vados, Palatul Copiilor Arad, șah
Distribuie:
Articolul anterior
Parlamentul în delir
Articolul următor
Nutriționistul-dietetician Alina Ciceu: Nu săriţi peste micul dejun şi transformaţi-l în cea mai importantă masă a zilei!

1 comentariu. Leave new

  • avatar of bogdan ionescu
    Bogdan Ionescu
    26 octombrie 2016 22:25

    Felicitări vouă, dragi copii, dar și părinților care vă sprijină, precum și antrenorilor care vă pregătesc. Mă gândesc și voi veni cu o propunere către persoanele abilitate din cadrul Palatului Copiilor, daca se dorește, să organizez un simultan de șah cu voi copii minunați, în care să fiți și premiați (cu materiale șahistice) pentru pasiunea si rezultatele avute.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie