Mihai Fifor: „Atenția mea ca vicepremier se îndreaptă întotdeauna acasă, spre Arad. 15 primării din județ au primit fonduri guvernamentale pentru refacerea podețelor sau a infrastructurii specifice afectate de inundații”

foto mihai fifor 18 septembrie 2019
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Mihai Fifor : Atenția mea ca vicepremier se îndreaptă întotdeauna acasă, spre Arad

 

„Aradul reprezintă un punct important pe agenda Guvernului României, atât în ceea ce privește investițiile în infrastructură, sănătate și educație cât și pe linie de atenție specială pentru situații de criză. Chiar ieri, Executivul a alocat sume importante pentru județul Arad, pentru compensarea efectelor calamităților naturale din această vară”, spune senatorul PSD de Arad Mihai Fifor.

„Ca vicepremier în Guvernul României sigur că grija mea se îndreaptă acasă, mai ales că, cunosc extrem de bine situația din teritoriu, de la fața locului și în urma discuțiilor cu primarii. Mai mult decât atât, prin aceste alocări demonstrăm, dacă mai era nevoie, că guvernăm pentru români și nu în mod discreționar pe linie de partizanat politic. Fiecare primărie din localitățile afectate de inundații a primit fonduri în mod echitabil pentru remedierea pagubelor, indiferent de culoarea politică a administrației locale. Sunt sume importante, atribuite de un Guvern responsabil care se dorește și chiar este alături de comunitățile locale în momentele de cumpănă și care știe să producă dezvoltare în mediul rural pentru a micșora diferențele de confort și civilizație față de mediul urban.

Așadar comune precum Bârzava, Conop, Vărădia de Mureș sau cele din nordul județului ca Pleșcuța, Dezna sau Moneasa, în total 15, vor primi fonduri guvernamentale pentru refacerea podețelor sau a infrastructurii specifice afectate din cauza inundațiilor din această vară.”, afirmă vicepremierul României, senatorul Mihai Fifor.

 

Biroul de Presă al PSD Arad

Categorie: Politice
Etichete: barzava, conop, dezna, guvernul romaniei, inundatii, Mihai Fifor, Moneasa, plescuta, senatorul PSD de Arad, Vărădia de Mureş, vicepremier
Distribuie:
Articolul anterior
Programul meciurilor din Cupa României și transmisiile TV
Articolul următor
Și USR constată ilegalități la stadionul UTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie