Teoretic-POLITIC vorbind, „O NOUĂ ZONĂ INDUSTRIALĂ se va realiza lângă drumul modernizat Șofronea – Zimand Cuz”. Practic, PORR a primit 7. 112. 273, 70 lei (plus TVA) de la Consiliul Județean ca să asfalteze un drum de 5,7 kilometri… anul viitor

vidran gheorghe
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

O nouă zonă industrială se va realiza lângă drumul modernizat Șofronea – Zimand Cuz

Consiliul Județean Arad continuă investițiile în infrastructura rutieră, prin modernizarea, din fonduri europene, a drumului județean Șofronea – Zimand Cuz. Contractul, în valoare de 7 112 273, 70 lei la care se adaugă TVA, a fost semnat săptămâna trecută de președintele Consiliul Județean, Iustin Cionca, și reprezentantul firmei PORR, cea care execută lucrarea.

,,Pentru noi este un lucru important realizarea acestui tronson de drum în sensul că, după cum probabil știți, comuna Zimandu Nou are o zonă industrială unde lucrează aproximativ 2000 de oameni. În curând, luna viitoare, se va deschide o nouă făbricuță de bere, peste două luni se va deschide o altă fabrică, cu capital 100% românesc, care se ocupă cu pavaje și produse din beton, iar în primăvara viitoare, sperăm, pentru că avem deja semnate documentele, o altă fabrică de prelucrări prin așchiere, cu câteva sute de angajați. Având în vedere criza forței de muncă, drumul acesta dă perspectiva firmelor din zonă să încerce să aducă muncitori și din Ungaria, scurtează drumul, iar investitorii și-au manifestat această intenție și dorința de a încerca să recruteze forță de munca din Ungaria pentru zona industrială din Zimandu Nou. Totodată, în imediata apropriere a drumului, în noul plan urbanistic general pe care îl reactualizăm, va fi cuprinsă o zonă industrială în zona localității Utviniș. Acolo există deja o fermă, dar vrem să dezvoltăm încă o  zonă industrială pe 40 – 50 de hectare. Cu siguranță, acest drum va ajuta enorm. Ne bucurăm că în sfârșit acest drum se modernizează, suntem mulțumiți că s-a ajuns la acest moment”, a declarat primarul comunei Zimandu Nou, Dorel Gheorghe Vidran (foto).

Modernizarea tronsonului Șofronea – Zimand Cuz, în lungime de 5,7 kilometri, se va încheia în 12 luni.

Biroul de presă al Consiliului Județean Arad

Categorie: Politice
Etichete: Dorel Gheorghe Vidran, primarul comunei Zimandu Nou, Șofronea, stiri arad, Zimand Cuz
Distribuie:
Articolul anterior
Primăria Arad va cumpăra imobilul în care funcţionează Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”
Articolul următor
UTA – Dinamo: programul vânzării biletelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie