Mihai Fifor: „Pe mâna nevolnicilor, UTA și suporterii săi sunt când pe culmile extazului, când pe cele ale deznădejdii”

penelisti uta
Distribuie:

 

„ Ori de câte ori UTA pierde acasă, galeriile și nu numai se revoltă. E momentul în care ne aducem aminte de toate…de interminabila investiție la un stadion – templu al fotbalului românesc, de jaful făcut de administrațiile Falcă și Bibarț și la aceasta investiție, ca la mai toate celelalte din Arad, de lucrări de mântuială, de constanta manipulare în scop electoral-politic a unui simbol al sportului arădean….UTA.

Pe mâna nevolnicilor de la Primărie, UTA și suporterii săi sunt când pe culmile extazului, când pe cele ale deznădejdii.

Dacă săptămâna trecută suporterii se bucurau ca cei mici la vederea lui Moș Crăciun pentru că UTA făcea deplasarea la Iași cu avionul, lucru absolut firesc în anul de grație 2021, săptămâna aceasta a fost rândul agoniei. UTA a pierdut acasă și ne-am adus aminte de improvizația de gazon pe care echipele sunt silite să facă performanță. Gazon la care Bibi – rond de noapte toooootttt promite o rezolvare. Răbdare…e doar primul an de mandat!

Noroc că nu e cu spectatori în tribune. Ne-am aduce aminte atunci cum plouă în vestiare prin plafon. Cum mobilierul stadionului e de cea mai proasta calitate. Cum, dacă pe bune oamenii ar veni la stadion, ar trebui să înceapă să parcheze de pe la Podgoria.

Noroc că UTA câștigă în deplasare, cu eforturi demne de toată admirația, și mai alină supărarea arădenilor.

Timp în care Bibarț mai trage un rond de seară al cărui scop e numai de el știut, Falcă o mai arde pe pârtii cu Bîlcea și cu Iohannis, iar Cionca, patriarhul tihnei județului, se face că trudește din greu.

Și, uite așa, ne trec zilele și anii visând, sperând, unii chiar crezând, că la Arad se poate schimba ceva vreodată. În bine, desigur!

#AradulFărăEi” – a postat pe pagina sa de facebook deputatul Mihai Fifor.

 

penelisti uta

Categorie: Politice
Etichete: deputat Mihai Fifor, PSD, Stadion UTA, suporteri, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
În Registrul Spațiilor Verzi s-au trasat în fals zone verzi doar pentru ca Aradul să pară mai verde pe internet! TREI CAZURI care „sar în ochi”
Articolul următor
Grefierele și întreg personalul auxiliar din JUSTIȚIE sunt în GREVĂ. REVENDICĂRILE lor sunt pline de ACUZAȚII GRAVE

1 comentariu. Leave new

  • Frate, scuza cu gazonul care o fi într-adevăr pe stil maidan ar sta in picioare daca echipa adversa ar fi încălțate cu niscaiva ghete a la antigravitaționale, plm, că parcă aia zboară și ai noștrii saracii că potârnichile, mai lăsați prostia asta, balonul e rotund și mai e și factorul bulan care pentru echipe costelive ca draga noastră UTA este decisiv pentru obținerea unei victorii sau onorabile remize… Pertinent au ba? Peace out!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…