Călin Bibarț: „Avem soluții pentru relocarea familiilor din zona Mărului! Am început discuțiile către un parteneriat cu societatea civilă și ONG-uri”

1 9
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Călin Bibarț: „Avem soluții pentru relocarea familiilor din zona Mărului!”

 

În urma întrebărilor care s-au ridicat după ce municipalitatea a trimis notificările de evacuare a celor care locuiesc ilegal pe strada Mărului, primarul Aradului, Călin Bibarț face următoarele precizări:

„În municipiul Arad nimeni nu are voie să ocupe ilegal un teren și mai mult, să construiască fără autorizații. Punctul de vedere al Primăriei este foarte clar: posibilitatea ca cineva să ocupe fără drept un teren sau spațiu care aparține arădenilor este nulă.

În această locație, după relocarea persoanelor, vom construi și dezvolta o zonă de agrement pentru toți arădenii.

Cu toate acestea nu rămânem  nepăsători la dificultățile cu care se confruntă aceste familii, multe dintre ele cu copii, monoparentale sau bătrâni singuri. Am început să identificăm soluții pentru a le oferi un sprijin celor care se încadrează spre a beneficia de locuințe sociale. Pentru restul, am început discuțiile către un parteneriat cu societatea civilă și ONG-uri ca să le oferim o alternativă decentă familiilor care nu au alte soluții.

Vreau să asigur arădenii că nimeni nu rămâne pe străzi, fără un ajutor din partea administrației, însă nu tolerăm acțiunile ilegale puse pe seama greutăților cotidiene”, concluzionează Călin Bibarț, primarul Aradului.

 

Categorie: Politice
Etichete: demolari, evacuare marului, locuinte sociale, primaria arad, strada Marului Arad
Distribuie:
Articolul anterior
RAPORTUL de ACTIVITATE pe anul 2020 al Tribunalului Arad și al Judecătoriilor din circumscripția teritorială a acestuia
Articolul următor
ULAL acuză Primăria Municipiului și Consiliul Județean Arad de nereguli în colectarea deșeurilor menajere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…