Strategii politice pe fondul sărăciei și corupției: D.S.P.-ul lui Timiș a amendat Spitalul Județean Arad cu 25.000 de lei… dar numai după ce doamnele director au plecat în concediu la ski!

dsp amenda
Distribuie:

 

„Exercițiu de forță” combinat cu „comunicare politico-strategică” prestat de directorul numit al Direcției de Sănătate Publică Arad, Horea Timiș, după ce informațiile despre starea catastrofică a secțiilor de Anestezie și Terapie Intensivă din Cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au fost făcute publice și în coroborare cu tragedia de la „Matei Balș” : 25.000 de lei amendă contravențională cu rezoluție de aplicare a sancțiunii și înștiințare de plată imediată și-au luat „realizărili” lui Iustin Cionca. 

Aproape că ne amuză actul ăsta (mai hard decât sms-urile de la cămătari) eliberat ieri, cu ștampilele lui cu tot:

dsp sja

„Încă o dovadă de «competență» a directorului de îngrijiri!” – este noul refren care se fluieră  pe holurile „mamutului cu picioare de lut”… dar partea cea mai tâmpită abia acum urmează: „Spitalul nu are bani să plătească și s-au impus liste pe secții, să se adune de la personal! Cine e dobitoc si lingător de cur probabil ca va da… vedem!” (prea bine, succint și cu atmosferă cu tot sintetizat mesajul ăsta ca să merite o cenzură!).

Adică să mori tu că faci colectă de la de-alde Izodora Matei, Mihaela Gulyas Albu, Onel și Otinel, ca să plătești amenda pe care ți-a dat-o Timiș?! Tare asta, frate!

Strategii politice pe fondul sărăciei

În Spital e sărăcie lucie – după cum știu și gongile: „Nu avem nimic: materiale, dezinfectanți… nimic n-avem!” (rezumăm tânguitul muribund al personalui medical) – iar ca REACȚIE PREVENTIVĂ, Managerița Florina Ionescu și directoarea de îngrijiri Popa Otilia și-au luat  „concediu de odihnă de urgență” luni… iar marți erau deja la ski.

În altă ordine de idei – dar poate cea mai importantă, pentru că aici discutăm despre MIȘCĂRI POLITICE care stau la baza inclusiv a acestei amenzi! – auzim că Gheorghe Falcă este atât de impresionat de cum se mișcă „ucenicul său vrăjitor” Horea Timiș în teritoriu încât i-a găsit un cuib la București… la Ministerul Sănătății: „E prea mare pentru Aradul ăsta meschin și nerecunoscător” – l-o fi pocnit  revelația pe fostul faraon după ce i-a admirat „tehnicile de Alba Iulia” la un vin din „podgoriile serviciilor” (detaliem altădată).

Următoarea provocare menită să dovedească valorile de bărbat, manager și mercenar sub acoperire până la a le ignora pe cele umane ar fi ca Timiș să-și amendeze și nevasta – care, în calitatea sa de virusolog-șef peste curățenie pe tot spitalul (incompatibilitate cât casa-i aici!) este chiar mai vinovată de dezastrul din „Județean” decât pupezele alea.
Hai, Horică – știm că poți!
Dacă-ți amendezi doamna, te fac ăștia ministru!

 

 

 

Categorie: Politice
Etichete: DSP Arad, Gheorghe Falca, horea timis, izodora matei, Mihaela Gulyas Albu, Onel și Otinel, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Prospectul VACCINULUI ASTRAZENECA [DOCUMENT]
Articolul următor
[AVANCRONICĂ] O nouă provocare la Clinceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…