Mihalcea a vrut „să facă impresie” propunându-și demisia… și i-a ieșit! Deci, a plecat

p7020270
Distribuie:

 

Tandemul de antrenori Mihalcea – Mihali a fost cel mai spectaculos transfer la nivel de imagine pentru UTA, dar aseară colaborarea s-a încheiat, în mod destul de trist, oficial.

După un program destul de echilibrat în care UTA a debutat la Târgoviște cu victorie pe terenul unei echipe cu pretenții, a primit vizita celor de la Mioveni și s-a deplasat pe terenul liderului din Sibiu, UTA a avut probleme pe teren propriu cu echipe considerate accesibile precum Metaloglobus și CS Balotești. Gruparea arădeană nu a câștigat nici un meci acasă, iar cel mai bun joc a fost considerat cel cu CS Mioveni (1-1). În ultima rundă gruparea arădeană a fost la 3 minute de victorie, dar a luat gol din fază fixă (repetată, încheiată tot cu gol!). Acest semieșec a făcut ca Mihalcea să declare că e nevoie de un șoc la echipă și acesta se va realiza prin plecarea sa, pentru că unii jucători aduși de el parcă nu mai știu să joace, sau au păcălit fotbalul în trecut. Aceată declarație a cântărit mult și în ciuda revenirii asupra deciziei, Mihalcea nu a mai beneficiat de susținerea conducerii clubului.

Fostul atrenor al echipei-emblemă a Aradului a plecat ieri la Bucurețti, unde participă la cursurile licenței PRO, urmând să revină la Arad la mijlocul acestei săptămâni, pentru a semna acordul de încetare al colaborării cu UTA. Mihalcea a lăsat echipa pe locul 9 după 6 runde, deși a aplicat o formulă destul de ofensivă 4 – 1 – 4 -1, transformată în cele mai multe jocuri de acasă în 4 – 4 – 2 în special după pauză. Mihalcea a spus mereu că sacrifică frumusețea jocului pentru rezultate, că vrea să câștige fiecare meci chiar dacă nu joacă spectaculos și nu a venit la Arad impunând clauze financiare care să încarce financiar clubul. Mihalcea este adeptul jocului fără un conducător de joc clasic, care să distribuie mingi în față.

UTA joacă sâmbătă la Afumați, iar apoi la Arad vine chiar Dunărea Călărași, fosta echipă a lui Mihalcea.
De pregătirea echipei se ocupă actualmente Cristi Todea și Dan Țapoș.

ULTIMA ORĂ:

Gheorghe Mulțescu – conform unor surse din interiorul clubului –, sportiv care a mai antrenat UTA din postura de antrenor-jucator în sezonul 1989 -90 a  fost contactat de club, dar a refuzat pe motiv că „nu cunoaste lotul si nu iși bate joc de un oraș pe care îl respectă foarte mult.”

Categorie: Sport
Etichete: Afumati, Balotesti, liga 2, mihalcea, Todea, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
[HEAVY ME(N)TAL NEWS] Împăratul și Ceata lui Pițigoi – apucături de pușcărie pe străzile Aradului. Maseuze, ulei de corp și prăduială… bonus de la domnul de la „Static”
Articolul următor
Președintele CCIA Arad – la deschiderea expoziției de produse românești din Suzhou, China

1 comentariu. Leave new

  • Mi-e tot mai greu să pricep de ce unii se angajează la obiective și după o vreme tot ei se dezangakează? Pot spune în cel mai bun caz că vor încerca iar dacă nu vor reuși sunt de ănțeles, mai ales antrenorii, care, nu intră pe teren, măcar că au o contribuție esențială în desfășurarea jocului. Eș țtie ce poate și ce nu poate un jucător în proporție de 90%. Restul, e noroc. Or, pe asta nu se prea pot baza. Dar e la modă să spui una și peste o vreme, dacă vezi că nu=ți iese, să pleci, în cel mai bun caz. Nu la fel e la nenea politicianul, care e proptitpatru ani în spinarea noastră. Bun, rău, îl ducem, ca pe o boală cfronică.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta u craiova large

O partitură prea dezacordată în Bănie

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – UTA 4-2 (1-1) 20.07.2024, ora: 19,00, stadion: „Ion Oblemenco”, temperatura: 34°C, spectatori: 7763. Au marcat: Zajkov (35), Paradela (58), Baiaram (74), Mitriță (90+3) – Imoh (45),…