[NOU ÎN ARAD] S-a deschis prima MĂCELĂRIE care oferă exclusiv CARNE DE VITĂ proaspătă, din PRODUCȚIE PROPRIE

macelaria c
Distribuie:

 

Se mai întâmplă lucruri bune în Arad pentru că mai există oameni care fac lucruri bune. Nu le este frică să își asume riscuri.

Și, dacă este vorba despre o femeie care îți dorește să facă ceva, nu se poate să nu fie o reușită. Simona este femeia cu ideea și, cu multă ambiție și entuziasm, a reușit,  într-o singură lună, să deschidă „Macelleria di Francesca e Federico”.

Începând cu marți, 11 aprilie, în spate la „Casa Albă” (Astra Rail) pe Strada Avrig, nr. 37-39.

Cum s-a născut măcelăria ta?

Hm… îmi doream să fac ceva. Am jonglat printre mai multe idei de afaceri în care să mă implic. Sunt o fire activă și tot timpul trebuie să fac ceva. Dacă acel ceva este o sursă de venit cu atât mai bine.

Și totuși de ce măcelărie? Puteai face altceva. Spa, florărie etc.

Ideea asta a venit ca o continuare la celelalte activități ale noastre. Soțul meu are o fermă de creștere a vitelor aici în județ. Până acum tot ce producea era exclusiv pentru export. Eu mi-am propus să mă implic și mi-a venit ideea să testăm și piața din Arad în ceea ce privește consumul de carne de vită. Așa mi-a venit ideea cu măcelăria…

Îmi place logo-ul vostru. Are aerul ăla de „afacere de familie”. Mi-aș dori să fie în Arad mai multe asemenea afaceri

Da. Asta mi-am și dorit să fie. Am vrut ceva care să poată să se dezvolte în timp și care, poate, să le rămână copiilor. Numele măcelăriei este după copiii mei.

De ce carne de vită? Sunt românii consumatori sau trebuie educați?

Nu. Românii nu sunt consumatori de carne de vită. Și asta poate pentru că nu știu să o gătească. Noi suntem obișnuiți cu carnea de porc și de pasăre. Totuși vreau să încerc și sper să educ consumatorii.

De unde e carnea de vită? E din ferma voastră?

Exclusiv din ferma noastră, producție proprie. Și, ce e mai important, e faptul că e proaspătă… Avem diverse sortimente și soiuri de vită, toate rase de carne: Limousine, Belgian Blue, Charolais

Cine se ocupă de creșterea vitelor? Bănuiesc că e o fermă în toată regula…

Da, chiar e o fermă în toată regula. Și mai avem activități în agricultură pentru că producem singuri hrana pentru animale. Soțul meu se ocupă de asta. Îi place foarte mult și chiar se implică. Vrea să fie totul ca la carte. În cel mult două săptămâni va fi gata și abatorul propriu.

Aveți și abator? De ce?

Pentru că e o necesitate când vrei să ai carne proaspătă. Și e important să fie prelucrată în cele mai bune condiții…Igiena e foarte importantă… Apoi important e tot procesul… Nicio etapă nu e mai puțin importantă. De la ce mănâncă animalul și până la ultima fază, cea de comercializare a cărnii, totul este important. Altfel nu obții un produs de calitate…

Ce produse ți-ai propus pentru clienți?

Carnea de vită trebuie să știi cum s-o prepari. Nu numai gătitul e important ci și procesarea ei înainte. Sunt multe etape implicate. Pentru un anumit tip de carne de vită poate fi importantă maturarea… sau pentru alta marinarea.

În principal le ofer carne proaspătă dar și anumite preparate. De exemplu am presă și oferim hamburger, Fiorentine maturate și involtini în diverse combinații.

Cu ce altceva vrei să vii nou, ți-ai mai propus ceva?

Oooo, am multe… În primul rând vreau să fie clienții mulțumiți. Apoi mă gândesc la un rețetar pentru prepararea cărnii de vită… Nu toată se prepară la fel… O să am în magazin rețete de preparare.

Mai vreau să concep și un sistem de pachete pentru familie, care să conțină diverse produse și sortimente de carne. Dar asta în viitorul apropiat. Avem și pagină dedicată pe facebook unde putem fi găsiți. „Macelleria di Francesca e Federico”. se numește.

Știu că ai avut deschiderea oficială vineri, 7 aprilie. În ce zile vă pot căuta clienții și unde?

În zilele de Marți, miercuri, joi și vineri de la 11-17.30  și sâmbăta de la 9-14, pe strada Avrig 37-39.

 

Categorie: Publicitate
Etichete: afaceri, carne de vita, măcelărie, Macelleria di Francesca e Federico
Distribuie:
Articolul anterior
Mielul ca leitmotiv
Articolul următor
Filarmonica Arad onorează unul dintre cele mai profunde momente ale anului bisericesc cu RECVIEMUL MOZARTIAN

10 comentarii. Leave new

  • avatar of diana gornic
    Diana Gornic
    10 aprilie 2017 16:56

    E bine că ați deschis un asemenea magazin în Arad ,sper ca afacerea să meargă și să păstrați magazinul deschis .Voi merge să fac cumpărături acolo ,să vedem bineînțeles prețurile dacă sunt îmbietoare,pentru că de obicei carnea de vită este foarte scumpă.Succes.

    Răspunde
  • Ce orar are? si ce preturi practica?

    Răspunde
  • Preparati va rog si carnati de vita fara porc si va promit ca va fac clienti.Sunt multi oameni in arad si in judet care nu mananca porc si nu gasim nicaieri carnat fara porc …..

    Răspunde
  • Buna ziua, ne bucuram de oferta dvs. Speram sa aveti succes, era necesara aceasta infuzie de carne pe piata, e recomandabila si sugarilor.
    Ar fi interesant pe viitor, si un sistem de livrare la domiciliu, (carnea proaspata ambalata sub vid ) si carne pregatita pentru diverse preparate. Asteptam retetarul, pe un pliant. Aveti telefon ?
    Succes si sarbatori fericite!

    Răspunde
  • Felicitari italienilor care au facut investitia. Oamenii nostrii de afaceri puneau mana pe o ferma, si o falimentau !

    Răspunde
  • Am vazut ferma si magazinul dumneavoastra si ma bucura ca mai sint si oameni care intradevar vor sa faca ceva in viata .Arata superb exista un singur comentariu si anume :cei care vind trebuie obligatoriu sa aibe manusi de subtiri transparente de plastic .Tine de aspect in fata cumparatorului si s-ar putea totusi sa fie obligatoriu

    Răspunde
  • Pe cand in Timisoara…sunt multi care ar cumpara…

    Răspunde
  • avatar of iulia sara (cutia taranului)
    Iulia Sara (Cutia Taranului)
    4 august 2017 15:43

    Buna ziua,

    In Timisoara gasiti carne maturata de tauras, direct de la producatori locali: http://cutiataranului.ro/cutia/ferma-de-vaci-de-la-racovita-cutia-cu-carne-maturata-de-tauras-timisoara/

    Si in Arad puteti primi produsele lor direct la usa.

    Răspunde
  • S-a mai deschis o macelarie in Arad, cu animale crescute și hrănite exclusiv natural ! https://www.macelariadomneasca.ro/

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie