[OCAZIE RARĂ] Atelier de voce, dicție și oratorie GRATUIT cu „antrenorul de vorbit” Andrei Țigănaș, vineri, la Biblioteca Județeană Arad

workshop
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Arădenii care doresc să-și îmbunătățească vocea și dicția sunt așteptați vineri, 23 martie 2018, de la ora 18.00, la „Sala Centenar” din cadrul Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad.

Atelierul va dura 2 ore și 30 de minute și va cuprinde exerciții practice de îmbunătățire a vocii și a dicției facilitate de Andrei Țigănaș, om de radio și trainer de dicție.

„Vom lucra la cele mai comune cinci pârghii care te ajută să transmiți încredere și simpatie atunci când comunici „unu la unu” sau în public. Atelierul va cuprinde exerciții practice în echipă, iar rolul meu va fi să ilustrez metode simple care te ajută să fii mai convingător într-o discuție, negociere sau prezentare. Evenimentul li se adresează deopotrivă celor care au nevoie de competențe oratorice în munca lor de zi cu zi și celor care vor să-și controleze mai bine emoțiile și vocea indiferent de context” spune Andrei Țigănaș, autorul atelierului.

Biblioteca Județeană Arad, partener în organizarea evenimentului

Atelierul de voce, dicție și oratorie este organizat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad și li se adresează în mod deosebit managerilor, antreprenorilor, oamenilor de vânzări, trainerilor. Programul atelierului este însă valoros pentru toți cei care, indiferent de profesie, sunt interesați de leadership și arta influențării.

„Ne bucurăm că putem să găzduim și să susținem un asemenea atelier. Ca instituție de cultură suntem interesați și de ceea ce înseamnă dezvoltarea personală în comunitatea arădeană. Consider oratoria ca o parte a culturii, un element căruia trebuie să îi acordăm mai multă atenție” a precizat Florin Coita, PR în cadrul Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad.

 

Andrei Țigănaș, autorul primului curs online de dicție din România

Andrei Țigănaș este om de comunicare: fost jurnalist radio, cadru didactic și proaspăt antreprenor.
A prezentat știri la Radio Guerrilla, Radio România Cluj, a colaborat cu Pro TV și a fost cadru didactic asociat la Universitatea Tehnică din Cluj.
În prezent este coach de dicție și președintele International Advertising Association – Young Professionals Cluj, comunitatea locală de tineri profesioniști în comunicare și marketing.
În 2016 a lansat primul program online din România cu exerciții de dicție, voce și oratorie.
Andrei s-a născut și a copilărit la Arad, unde a absolvit Colegiul Național „Moise Nicoară”. De 13 ani locuiește și profesează în Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre Andrei Țigănaș se pot găsi în linkurile de mai jos:

Site: andreitiganas.ro

Pagină Facebook

Canal YouTube

 

Intrarea la atelier este liberă, dar pentru că locurile în sală sunt limitate cei care participă sunt rugați să completeze

ACEST FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Categorie: Știri
Etichete: andrei tiganas, Biblioteca Judeteana Arad, curs, dictie, Florin Coita, oratorie, PR
Distribuie:
Articolul anterior
[NEWS ALERT] Control „de SUS” la toate PARCHETELE DIN ARAD. Vor fi verificate toate „cazurile punctuale, situaţiile în care sunt mediatizate aspecte negative ce pun în discuţie integritatea şi capacitatea procurorilor de a-şi îndeplini atribuţiile legale”
Articolul următor
Florin Tripa: „Reprezentanții PSD au propus ca drumurile județene să fie reabilitate cu fonduri din excedentul bugetar pe care CJA îl are la dispoziție, numai că cei de la PNL s-au opus!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

afis festivalul vinului 2023 2

Festivalul Vinului, ediția 2023, la Arad

Festivalul Vinului, ediția 2023, va avea loc în perioada 6 – 8 octombrie, în Piața „Avram Iancu“ din Arad, unde, pe lângă degustări de vinuri și produse specifice unei astfel…