[OINĂ] Comuna Almaș – leagănul sportului național – a găzduit a 30-a ediție a „Cupei Zărandului”

oina
Distribuie:

 

Asociația Județeană de Oină și Primăria Almaș au organizat a 30 a ediție a Cupei Zărandului la oină. La competiția din acest an au participat Viitorul Almaș, Progresul Dieci și Sporting Șimand, trofeul revenind tinerilor șimăndani.

De-a lungul anilor, la această competiție au participat cele mai galonate echipe din țară, în frunte cu multiplele campioane naționale: Dinamo București, Combinatul Poligrafic București, ASA Constanța, alături de Corui Baia Mare, IMP București, Universitatea Chișinău, și altele. Printre oaspetii de seamă ai Almașului s-au numărat vicepreședintele Conferderației de basseball din SUA, reprezentanți ai sporturilor naționale din Japonia, R Moldova, Serbia.

De buna desfășurare a competiției s-au ocupat Primăria comunei Almaș și, în mod special, președintele AJO Arad, prof. Octavian Lupei, cel care se ocupă de promovarea acestui sport, și nu numai, din anul 1972. Un cuvant de laudă și pentru prof. Mărcuș, de la Șimand, cel care prea ștafeta de la prof. Lupei.

Categorie: Sport
Etichete: cupa zarandului, octavian lupei, oina, primaria almas, Progresul Dieci, sport national, Sporting Șimand, Viitorul Almaș
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Edilul-șef continuă să facă Aradul, politica, administrația și istoria DE RÂS: FALCĂ și-a retras ideea amplasării „monumentului” în Piața Catedralei, dar insistă pe DEMOLARE
Articolul următor
Ședință CLM? Nu! Gala boxului politic arădean pe bani publici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie