Pistolarii au ţintit medalii la finalele de glonţ pentru juniori şi tineret

tir26
Distribuie:

Bucureştiul a găzduit recent finalele Campionatului Naţional de glonţ pentru juniori I şi tineret, competiţie la care secţia de tir a CSM Arad a obţinut rezultate notabile. Mai întâi, la categoria juniori I, Luca Joldea, în proba de pistol liber şi Daria Haristiade, la pistol sport precizie, au obţinut medalii de aur, cei doi câştigând şi proba de mixt, la pistol liber. Daria Haristiade s-a mai ales şi cu un bronz la pistol sport viteză. Alte clasări în apropierea podiumului au fost obţinute de Daria Haristiade, locul 4 la pistol sport, Iulia Bagi, locul 5 la pistol sport şi Mihnea Baltă, locul 6 la pistol liber. Au urmat finalele la tineret, unde s-au obţinut alte medalii, după cum urmează: Luca Joldea, locul 1 la pistol liber, Daria Haristiade, locul 1 la pistol sport, cei doi urcând, la fel ca la categoria juniori, pe prima treaptă a podiumului şi la mixt, pistol liber (foto). Daria Haristiade a mai obţinut un argint în proba de pistol sport precizie. Mihnea Baltă şi Iulia Bagi s-au clasat pe 5, la pistol liber, respectiv pistol sport viteză, Bagi mai are un loc 6 la pistol sport precizie şi un loc 7 la pistol sport, iar Haristiade un loc 6 la pistol sport viteză.

Joldea şi Haristiade au Mondiale de juniori, în septembrie

Pistolarii arădeni, premiaţi şi felicitaţi de preşedintele Federaţiei Române de Tir Sportiv, Luca Mihalache, sunt pregătiţi de antrenorii Gheorghe Pop şi Monica Toth. Urmează, în perioada 4-7 septembrie, finala de glonţ a juniorilor II, iar din 16 septembrie ultimul act al seniorilor, ambele competiţii programate tot la Bucureşti. Tot în septembrie ar trebui să aibă loc Campionatele Mondiale pentru juniori din Peru, care dacă nu se vor amâna sau anula din cauza pandemiei de Covid-19, vor fi un prilej bun pentru Luca Joldea şi Daria Haristiade să se remarce, ambii urmând să tragă în probe de aer comprimat. Revenind la calendarul intern, Aradul urmează să găzduiască în luna octombrie o etapă din Campionatul Naţional de aer comprimat.

Categorie: Sport
Etichete: campionatul national, comprimat, de aer, haristiade, joldea
Distribuie:
Articolul anterior
Îi ținem pumnii Danielei Dodean la Tokyo. Meszar Răzvan: „Știm că ea este OLIMPICA noastră!”
Articolul următor
Concert extraordinar Laura Bretan, pe scena Filarmonicii Arad… dedicat VACCINAȚILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta craiova

Leac pentru inima lui „coach”

UTA – FC „U” CRAIOVA 1948:  3-2 (2-2) Au marcat: J. Pedro (13), Micovschi (28), Fabry (63,penalty) – Bauza (22), Dragu (42) 02.03.2024, ora: 14,00, stadion: „Francisc Neuman”, temperatura: 12…