Play-off-ul Ligii a II-a începe pe 4 iulie. UTA pleacă din poziția de FAVORITĂ la PROMOVARE și joacă în prima etapă cu Petrolul Ploiești

uta jucatori
Distribuie:

 

La Casa Fotbalului, s-a desfășurat tragerea la sorți pentru play-off-ului ligii secunde. UTA a fost reprezentată de Helmut Duckadam, unul dintre fotbaliștii ei de marcă din anii ’70-’80, conducător mai apoi, în anii 2000.

Programul cuprinde 5 etape, primele două clasate urmând să promoveze direct în Liga I, în timp ce echipa de pe locul 3 va juca baraj cu cea de pe locul 6 din play-out-ul Ligii I.

În urma tragerii la sorți, programul arată astfel:

Etapa I – 4 iulie: UTA Arad – Petrolul Ploiești; Turris Oltul Tr. Măgurele – FC Argeș; CS Mioveni – Rapid București.

Etapa II – 11 iulie: UTA – Turris; Petrolul – Rapid; Argeș – Mioveni.

Etapa III – 18 iulie: Mioveni – UTA; Turris – Petrolul; Rapid – Argeș.

Etapa IV – 25 iulie: UTA – Rapid; Petrolul – Argeș; Turris – Mioveni.

Etapa V – 1 august: Argeș – UTA; Mioveni – Petrolul; Rapid – Turris.

Datele și orele exacte vor fi stabilite de televiziuni.

Se pleacă de la clasamentul cu punctele înjumătățite, care arată astfel: 1. UTA – 25 de puncte; 2 CS Mioveni – 20 de puncte; 3. Turris Oltul Tr. Măgurele – 20 de puncte; 4 FC Argeș Pitești – 19 puncte; 5. Petrolul Ploiești – 19 puncte; 6. Rapid București – 19 puncte. Clubul UTA a depus apel la TAS, nefiind de acord cu înjumătățirea punctelor, verdictul fiind așteptat până pe data de 3 iulie 2020.

Federația Română de Fotbal a agreat propunerea clubului UTA de judecare rapidă a apelului, propunând ca soluția să fie pronunțată până pe 3 iulie 2020.

Clubul UTA a propus ca apelul să fie judecat de un singur arbitru, propunere care a fost acceptată, deoarece clubul suportă toate costurile. Federația Română de Fotbal dorea soluționarea cazului cu trei arbitri.

Cu acordul ambelor părți, s-a stabilit ca limba procedurii să fie limba engleză.

”Singurul aspect pozitiv din tot programul acesta este, poate, faptul că jucăm primele două meciuri pe teren propriu. Însă și aici pot spune că ne dezavantajează foarte mult absența suporterilor noștri. Publicul a reprezentat un factor stimulant extrem de important în ceea ce a însemnat parcursul nostru pe propriul teren. E evident că trebuie să facem tot posibilul să câștigăm prima etapă, e foarte importantă atât pentru noi cât și pentru celelalte echipe implicate în această luptă. Încercăm să abordăm tot acest turneu play-off cu aceeași atitudine și determinare pe care le-am arătat în întregul sezon competițional”, e mesajul antrenorului utist Laszlo Balint.

Categorie: Sport
Etichete: arad TAS, FRF., Laszlo Balint, rapid tv, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
„Ambulanța pentru Monumente” își propune să înceapă RESTAURAREA Castelului de la BULCI de la conservarea SEREI-UNICAT… restul fiind la îndemâna bugetului autorităților publice
Articolul următor
Pe lângă cele 10 PORUNCI, credincioșii ortodocși trebuie să respecte „cele 17 REGULI IMPUSE DE STAT” când participă la sfintele slujbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…