Poeme de dragoste, la Biblioteca Județeană de Dragobete

poeme
Distribuie:

„Ce frumoasă erai, 

și ce ochi visători,

ca o floare de mai,

ca un soare în zori.”

Sorin Dumitrache, Ce frumoasă erai


„Femeia din inima mea” – un volum ce vibrează în versuri, poeme de dragoste, un omagiu dedicat iubirii, un dar poetic, un prinos de recunoștință adus cuvintelor îndrăgostite de frumos, un volum al prieteniei, un volum ce trebuie citit sub semnul sărbătorii de Dragobete, ziua în care celebrăm bucuria de a trăi, iubirea, primăvara, deoarece acolo unde există poezie, există și dragoste, iar acolo unde există dragoste, poezia există pur și simplu.

Și ce prilej mai frumos pentru a marca străvechea zi de Dragobete, decât prin lansarea volumului de poeme de dragoste ce poartă titlul „Femeia din inima mea”, sub semnătura lui Sorin Dumitrache, sâmbătă, 24 februarie 2024, începând cu orele 12:00, la Biblioteca Judeţeană „Alexandru D. Xenopol” Arad, în Sala de Artă și Multimedia „Sabin Drăgoi”.


Evenimentul cultural va beneficia de prezentarea volumului realizată de prof. univ. dr. Anton Ilica, moderator și inițiator al acțiunii fiind d-nul Aurel Usca. 

Versuri frumoase, versuri de neuitat se vor împleti armonios cu frumosul muzical, printr-un recital susținut de tânăra arădeancă, Laura Cosma. 

Dacă „poezia lui Sorin încântă”, iar „poemele sale emană o stare de fericire trăită cu sinceritate”, cu siguranță versurile beneficiază de „talentul său muzical, rafinat și proteic”, după afirmă Anton Ilica, în prefața volumului care „s-a ivit din îndemnul prietenului meu Aurel Usca”, după cum afirmă autorul, o prietenie culturală ce promovează valorile literare și frumusețea lirică.

poeme


Biroul de Presă al Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol”


 

Categorie: Vernisaje / Expoziții
Etichete: anton ilica, biblioteca judeteana a. xenopol arad, dragobete, sorin dumitrache
Distribuie:
Articolul anterior
Webinare pentru dezvoltarea personală și servicii de consiliere individuală în carieră a elevilor din întreaga țară, propuse de Universitatea de Vest din Timișoara (UVT)
Articolul următor
[ACTUALIZARE] O SENTINȚĂ mai ciudată chiar decât CAZUL: 7 ani de ÎNCHISOARE pentru OMOR… SUB CONTROL JUDICIAR în același Cămin de bătrâni în care a săvârșit crima!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…