Prima filială vizitată de deputatul Dan Barna, noul președinte al USR, a fost cea din Arad

USR Arad Conferinta de presa oct 2017
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – USR ARAD]

O delegație compusă din 6 parlamentari însoțiți de membri ai conducerii centrale a USR a făcut o vizită organizației arădene a Uniunii Salvați România. Din delegație a făcut parte și președintele partidului, deputatul de Sibiu, Dan Barna.

Acțiunea face parte din turneul de susținere a candidaților Uniunii, implicați în cursa electorală ocazionată de organizarea de alegeri locale parțiale în localitățile unde foștii edili și-au pierdut mandatul. Din Arad, delegația se va deplasa la Bocsig, pentru a-l sprijini pe Teodor Miclăuș, candidatul USR la primăria din localitate. Ulterior, caravana își va continua drumul spre municipiul Deva, unde USR este de asemenea implicat în cursa pentru primărie.

Cu ocazia acestei întâlniri, organizația locală a USR Arad a prezentat oaspeților propriul program și obiective, dintre acestea evidențiindu-se câștigarea fotoliului de primaral municipiului la alegerile din 2020, obținerea unui număr de 6 până la 8 consilieri locali municipali, precum și a unui număr semnificativ de consilieri județeni. Vom atinge aceste obiective printr-o activitate susținută, bazată pe deschidere față de cetățeni, pe cooptarea lor în elaborarea unui program propriu de guvernare locală, precum și printr-o supraveghere riguroasă a activității administrației locale actuale, pentru a o constrânge să activeze în conformitate cu legile existente.

Dan Barna, președinte USR: „Organizația locală a USR Arad este prima pe care o vizitez din postura de președinte al Uniunii Salvați România. Sunt bucuros de reîntâlnirea cu colegii de la Arad, pentru că USR are aici o filială foarte puternică și dinamică. Cunoscându-le activitatea, sunt convins că vor reuși să își îndeplinească obiectivele și în 2020 vor oferi arădenilor o administrație locală pentru care transparența, integritatea și competența sunt regulile de bază.

 

Categorie: Știri
Etichete: Dan Barna, filiala puternica, presedintele USR, Teodor Miclaus, usr arad, vizita
Distribuie:
Articolul anterior
Beniamin Vărcuş (PSD) : „Seria ilegalităţilor lui Gheorghe Falcă îmbracă forme extreme, chiar şi pentru el”
Articolul următor
Se împlinesc 20 de ani de la semnarea Memorandumului de Înţelegere între judeţul Arad şi Provincia Hainan, China

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe