Primăria Municipiului Arad vrea să înființeze un nou serviciu: „Administrarea spațiilor de joacă, spațiilor de agrement și terenurilor de sport”

loc de joaca
Distribuie:

 

Primăria Municipiului Arad intenționează să înființeze un nou serviciu: Serviciul de administrare a spațiilor de joacă, spațiilor de agrement și terenurilor de sport în Municipiul Arad.

Gestiunea acestui nou serviciu se vrea a fi una directă, prin modalitatea atribuirii directe a Serviciului către S.C. Recons S.A. Arad.

Proiectul de hotărâre precum și Documentația aferentă se află publicat la transparență

Începând cu data de miercuri, 13.04.2022, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, este afişat următorul document privind:

Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru reglementarea Serviciului de administrare a spațiilor de joacă, spațiilor de agrement, terenurilor de sport și a mobilierului urban din domeniul public al Municipiului Arad – inițiativa primarului

Până la data de 03.05.2022,

la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind acest document.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 13.04.2022, la adresa https://www.primariaarad.ro/dm_arad/portal.nsf/AllByUNID/transparenta- decizionala–2022-000189c6?OpenDocument și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat AICI și Documentația AICI.

Categorie: Administrație
Etichete: primaria arad, SC RECONS SA, Serviciul de administrare a spațiilor de joacă, spațiilor de agrement și terenurilor de sport
Distribuie:
Articolul anterior
Două documentații PUZ se află la transparență. Cei interesaţi pot depune în scris opinii privind aceste documente până în data de 3 Mai
Articolul următor
Mesajul de rămas bun transmis de E.S. Ambasador Jiang Yu, la finalul misiunii diplomatice în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie