DSP Arad începe de luni, 18 aprilie, DISTRIBUIREA VOUCHERELOR PENTRU VACCINAȚI. Vezi GRAFICUL cu localitățile din județ

geanina potolia dsp arad
Distribuie:

 

Notă: Beneficiarii voucherelor de vaccinare sunt persoane vaccinate cu schema completă (2 doze, respectiv o doză în cazul vaccinului Johnson & Johnson) începând cu data de 03 septembrie 2021!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

DSP Arad începe distribuirea voucherelor pentru vaccinare

Direcția de Sănătate Publică Arad va începe de luni, 18 aprilie, distribuirea voucherelor pentru persoanele care s-au vaccinat cu vaccinurile autorizate anti-COVID 19 și nu au beneficiat încă de acest stimulent. Este vorba despre acordarea de tichete de masă în valoare totală de 100 lei, pentru cei care s-au vaccinat în condițiile reglementărilor în vigoare.

„Am decis să începem de luni, 18 aprilie, acțiunea de distribuire a voucherelor celor care s-au vaccinat anti-COVID 19 pe raza județului Arad și care încă nu au intrat în posesia acestora. Am constituit echipe mobile care se vor deplasa pe teren, în baza unei planificări zonale, pe fostele centre de vaccinare din localitățile unde acestea au funcționat, pentru a distribui voucherele celor îndreptățiți. Pentru reușita acțiunii facem apel la primării, pentru a anunța la nivel local, prin toate mijloacele de care dispun, cetățenii localităților respective despre ziua și ora în care echipele noastre vor ajunge, conform planificării, pentru a distribui voucherele.
În Municipiul Arad, voucherele vor putea fi ridicate de la Laboratorul DSP de pe strada Feleacului nr. 1 de luni până vineri între orele 9-15.

Persoanele care s-au vaccinat la medicii de familie, vor lua legătura cu aceștia pentru a-i informa că doresc să li se înmâneze voucherele. În condițiile în care medicii de familie nu vor avea disponibile vouchere, vor sesiza DSP pentru a le primi pentru fiecare solicitant îndreptățit. Am preluat de câteva zile funcția de conducere în cadrul Direcției de Sănătate Publică Arad și am aflat că voucherele se aflau la noi de aproximativ o lună de zile, doar o mică parte fiind distribuite. Una dintre primele mele decizii a fost să urgentăm distribuirea voucherelor pentru a veni în sprijinul celor care vor beneficia de acest tip de ajutor oferit de stat, înaintea sărbătorilor Pascale”, a declarat dr. Geanina Potolia, director executiv DSP Arad.

Graficul de distribuire în teritoriu a voucherelor de vaccinare:

 

Luni, 18 aprilie 2022:

Primăria orașului Nădlac orele 10-15
Primăria orașului Sebiș orele 10-15
Primăria orașului Lipova orele 10-15

 

Marți, 19 aprilie 2022:

Primăria orașului Ineu orele 10-15
Primăria orașului Chișineu-Criș orele 10-15
Primăria orașului Pâncota orele 10-15

 

Miercuri, 20 aprilie 2022:

Primăria comunei Macea orele 10-15
Primăria comunei Vinga orele 10-15

 

Pentru următoarele centre de vaccinare, voucherele se pot ridica de la cabinetele medicilor de familie: Săvârșin- dr. Maria Vidican; Șiria- dr. Cristina Berki.

 

 

Categorie: Administrație
Etichete: Direcția de Sănătate Publică Arad, director executiv DSP Arad, dr. Geanina Potolia, vaccinurile autorizate anti-COVID 19
Distribuie:
Articolul anterior
Mesajul de rămas bun transmis de E.S. Ambasador Jiang Yu, la finalul misiunii diplomatice în România
Articolul următor
Primăria Arad solicită modificarea Codului Fiscal pentru ca sumele provenite din toate amenzile aplicate să se constituie în venit la bugetul local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…