Profesorul Ioan Marconi a murit de „Ziua Învățătorului”

Ioan Marconi
Distribuie:
Profesorul Marconi, fost campion național la atletism și antrenor al echipei naționale în anii ’70, s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, în dimineața „Zilei Învățătorului”.

Prof. dr. Ioan Marconi a fost la  conducerea  Asociației Județene de Atletism până în anul 2017,  rămânând ulterior membru de onoare. A ocupat, de asemenea, funcția de decan al Facutlății de Sport a Universității de Vest „Vasile Goldiș”.

Născut la data de 12 ianuarie 1939, Ioan Marconi a avut o carieră importantă în sport. A devenit cunoscut la Universiada din 1964, obținând  medalii de aur pentru România în probele de 100 și 200 de metri garduri, precum și în cursele de 400 și 800 de metri, inclusiv ștafeta de 4×400 de metri.
A devenit campion național în repetate rânduri în aceste probe și s-a afirmat ca un antrenor de renume.

Asociația Județeană de Atletism a postat mesajul de condoleanțe în jurul orei 5 după-masă: „Cu tristețe în suflet am fost anunțat de doamna Marconi că domnul Marconi Ioan, camaradul nostru din asociație, a încetat din viață în dimineața acestei zile. Drum lin printre îngeri, domnule profesor. Transmitem sincere condoleanțe întregii familii Marconi.”

Drum lin printre îngeri domnule profesor.

Transmitem si noi Sincere Condoleanțe familiei!

Categorie: Știri
Etichete: Asociația Județeană de Atletism, Ioan Marconi, profesor de sport
Distribuie:
Articolul anterior
Profile în câteva linii: ANDREI IONIȚĂ, Decan al Baroului de avocați Arad
Articolul următor
[PORTRETE DE DASCĂLI] JANINA FLUERAȘ, profesoară de limba și literatura română la Colegiul Național „Moise Nicoară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

spitalul judetean arad 3

Două accidente de muncă s-au petrecut astăzi în Arad. Un angajat al R.A.R a ajuns pe secția Ortopedie cu două degete de la picior zdrobite. Un angajat al unei societăți private a ajuns cu arsuri pe față și piept pe secția de Chirurgie plastică

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost anunțat I.T.M. Arad, în vederea continuării cercetărilor și clarificarea aspectelor în care au avut loc accidentele de muncă. Primul…
Urmăriți-ne pe