Radio Hits – Concertul în aer liber care aduce hiturile pop preferate în stil simfonic

radio hits s6 insta
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Tinerii sunt invitați să participe la concertul pop simfonic, intitulat RADIO HITS, ce va avea loc duminică, 24 septembrie 2023, începând cu ora 20:00, în Parcul Crângași din Sectorul 6 al Municipiului București.

Vibe Orchestra, sub conducerea dirijorului Alexandru Ilie, alături de soliștii Ovidiu Anton, Ayona, Daniel Vots la violă și Cosmin Stanciu la saxofon, va aduce în fața tinerilor o selecție de piese dintre cele mai cunoscute din topurile radio din toate timpurile, reinterpretate într-un stil clasic și atrăgător, adaptat pentru orchestră, band și soliști. Se vor recunoaște cu ușurință hiturile celebre ale artiștilor consacrați precum Led Zeppelin, Coldplay, Deep Purple, Daft Punk, David Guetta, Ed Sheeran, Justin Timberlake, Bon Jovi și Bruno Mars.

Dirijorul Alexandru ILIE afirmă: „Acest concert aduce împreună două universuri muzicale, muzica simfonică și cea pop-rock, pentru a crea o experiență cu totul specială. Ne bucurăm să prezentăm un repertoriu impresionant de piese pop-rock reorchestrate, cu scopul de a apropia muzica simfonică de publicul tânăr și de a le oferi oportunitatea de a explora frumusețea și profunzimea acestei arte într-un mod familiar și contemporan. Muzica simfonică reprezintă o manifestare a emoțiilor și a creativității în cea mai înaltă formă de expresie, iar prin intermediul RADIO HITS vom transpune aceste note muzicale într-o poveste sonoră captivantă, care vă va cuceri inimile și vă va purta prin diverse stări și emoții.”

Scopul proiectului RADIO HITS este de a oferi o perspectivă inedită asupra muzicii simfonice, adresându-se în special tinerilor care poate nu au avut înclinații spre acest gen muzical până acum. Concertul reprezintă o modalitate accesibilă și atractivă de a obișnui publicul tânăr cu elementele muzicii clasice. Totodată, proiectul își propune să reintroducă și să promoveze muzica simfonică în rândul tinerilor, cu toate că aceștia ar putea fi mai familiarizați cu alte tendințe culturale.

Concertul va fi difuzat gratuit pe pagina de Facebook a Asociației pentru Promovarea Artei și Culturii.

Eveniment organizat de Asociația pentru Promovarea Artei și Culturii (A.P.A.C.) în parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

Proiect realizat cu sprijin de la bugetul local al Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural European Sector 6, în cadrul Programului CULTURA 2023 – www.primarie6.ro/program-cultura-2023/.

radio hits


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: concert, pop, radio, simfonic
Distribuie:
Articolul anterior
„Modificările Noului Cod Fiscal: Inventar şi impact (2015-2023)” –  sute de modificări, mai puțini bani
Articolul următor
Mașina condusă de soția administratorului vulcanizării „La Neamțu” de pe „6 Vânători” a suferit un accident chiar în fața punctului de lucru. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, dar n-a pățit nimeni nimic grav

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…
tendinte

Tendințe în fashion pentru 2024

Anul 2024 aduce o explozie de inovații și reinterpretări în lumea vestimentară. De la materiale transparente și tulle, la croieli retro și reinterpretări ale clasicei dantele, tendințele actuale demonstrează că…