„Retro party la castel!” – un eveniment organizat de Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș și dedicat pacienților spitalului, familiilor acestora și angajaților

retro party spitalul de psihiatrie capalnas
Distribuie:
Cu prilejul acestui anunț făcut pe pagina de Facebook Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș am petrecut câteva minute într-un tur virtual pe pagina așezământului medical și am descoperit, în sfârșit, o dovadă că oamenii pot fi respectați  și tratați cu demnitate, indiferent de afecțiunile de care suferă.
„Retro party la castel! Sâmbătă, 19 august, 2023, ora 18, pe terasa castelului Teleki-Mocioni, Spitalul de Psihiatrie din Căpâlnaș, dansăm pe șlagăre românești și internaționale ale anilor 70-80, puse direct de pe vinyl de DJ AVANGARDA CREPUSCULARĂ (atomul grăbit).” – a fost anunțul postat în urmă cu două zile pe pagina de Facebook Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș.

spitalul de psihiatrie capalnas

În câteva ore, numărul mare al celor interesați să participe a determinat organizatorii să revină cu o prezizare: de data aceasta, petrecerea este doar pentru pacienții spitalului, pentru familiile acestora și pentru angajați.
„Suntem nevoiți să revenim cu o precizare la evenimentul pe care îl organizăm în acestă sâmbătă. Am fost surprinși de mulțimea de oameni care doresc să participe, chiar să cumpere bilete la party-ul retro cu DJ Avangarda Crepusculară. Ne bucură interesul dumneavoastră de a fi alături de noi, de a vedea realitatea dintr-un spital de psihiatrie, de a interacționa cu pacienții spitalului. Ar fi fost o oportunitate bună de a ne cunoaște mai bine. În trecut am mai organizat evenimente cu participarea publicului din afara spitalului și regretăm că și acest eveniment a fost interpretat ca fiind deschis publicului larg. De data aceasta am dorit să organizăm o petrecere doar pentru pacienții spitalului, pentru familiile acestora și pentru angajați. Am ales să postăm și acest eveniment pe pagina de Facebook, la fel cum am făcut și cu alte evenimente din trecut, deoarece dorim să schimbăm puțin perspectiva societății despre spitalele de psihiatrie și despre afecțiunile din sfera psihiatrică. Oricum, vă mulțumim încă o dată pentru interes, țineți aproape și ne vom vedea cu prilejul altor evenimente pe care le pregătim în această toamnă.”
366068838 804516941459470 5746563648029531840 n scaled

Categorie: Știri
Etichete: DJ AVANGARDA CREPUSCULARĂ, Retro party la castel, șlagărele anilor 70-80, Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș
Distribuie:
Articolul anterior
Vino și tu, sâmbătă dimineața, la PROTEST DE PLUȘ în fața Primăriei. O manifestare pașnică a unei nemulțumiri
Articolul următor
Amenzi de peste 47. 000 de lei pentru nerespectarea vitezei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…