Vino și tu, sâmbătă dimineața, la PROTEST DE PLUȘ în fața Primăriei. O manifestare pașnică a unei nemulțumiri

protest de plus
Distribuie:
Sâmbătă dimineața, de la ora 09.30, pe Platoul din fața Primăriei, începe Protest de pluș , o manifestare mai altfel, pașnică a unei nemulțumiri, în care nu se urlă, nu se înjură, ci doar se vor purta niște tricouri personalizate cu diferite mesaje și se vor împărți  trecătorilor  cărți de colorat, creioane, cățeluși de pluș sau puzzle. Principala nemulțumire este că în Adăpostul Public sunt omorâți aproximativ 1200-1500 câini în fiecare an.
Organizatorii ar vrea să împartă atâtea jucării câți câini omoară „ei”, dar nu au siguranța că vor reuși,  căci „ei” sunt al naibii de performanți când este vorba de exterminare. Cu toate acestea, aproximativ 350 de cadouri sunt pregătite și urmează să fie împărțite în timpul protestului.

„Începând de mâine începe Protest de pluș , un protest inedit, în care nu urlăm, nu înjurăm, purtăm doar niște tricouri cu diferite mesaje.
Vrem ca administrația să se orienteze spre campanii de microcipare & sterilizare, nu pe ucis & incinerare.
În Adăpostul Public sunt omorâți aproximativ 1200-1500 câini în fiecare an❗
Plușica a fost rezervată de către un ONG, am fi dorit să o ducem la protest, să o plimbam prin oraș, dar Adăpostul Public nu vrea să o elibereze. 
plusica scaled
(n.red. Ea este Plușica, o cățelușă care avea 6 pui, toți au murit în Adăpostul Public, fiind singura care a supraviețuit. Ea și încă vreo 15 căței au fost adoptați de către Asociația Paws United, dar, într-un joc de forță, Adăpostul Public Arad NU îi lasă să plece.)
Dacă nici asta nu vă scoate din casă… ei bine… eu dacă aș fi câine, aș alege că e mai bine să fiu omorât decât să trăiesc în același oraș cu persoane atât de indiferente.” – este postarea-invitație lansată de Arpi Nistor pe pagina sa de Facebook.

Organizatorii au un mesaj-promisiune și pentru cei care și-ar dori să participe dar care se gândesc că presupune un efort financiar
„Tricourile ne-au costat 37 lei bucata, dar dacă nu ți-l permiți, nu vrei să cheltuiești, nu dorești să contribui la plata facturii, dar vrei să-l porți, atunci ți-l fac CADOU.
Lasă comoditatea, hai să schimbăm lucrurile.” – și-a încheiat Arpi Nistot mesajul.


https://www.facebook.com/reel/1030676854772747


Citește și: „Adăpostul de câini” al Gospodăririi Comunale S.A. este, în fapt, un LAGĂR AL MORȚII! MII de animale au fost EUTANASIATE din ordinul „Kapo”-ului Ciul Tiberiu, sub tutela „Führer”-ului Falcă Gheorghe (I)

Scandal în Adăpostul de animale de pe Bodrogului. Un angajat nesimțit: „Ce p*** mea?! Ea stă ca miloaga acolo și eu să-i încarc câinii în mașină?! Nu-s curios…”

TRAUMA CÂINILOR ajunși în „Adăpostul public” și CONFORTUL MEDICILOR veterinari ai DSVSA Arad trebuie COMBINATE cumva: de-acum puteți să le scrieți și să-i sunați NOMINAL [TABEL]


Categorie: Știri
Etichete: Adăpostul public Arad, arpi nistor, câini exterminați, Protest de pluș
Distribuie:
Articolul anterior
Două luni de restricții de circulație în Vlaicu pentru înierbarea liniilor de tramvai
Articolul următor
„Retro party la castel!” – un eveniment organizat de Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș și dedicat pacienților spitalului, familiilor acestora și angajaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie