Romario Moise a adus toate punctele la Arad prin două goluri, o pasă de gol și o execuție de excepție în finalul unui meci „nerecomandat cardiacilor”

uta resita
Distribuie:

 

 

CSM Reșița – UTA 2 – 3 (0 – 2)

Echipa lui Laszlo Balint părea că și-a făcut din primul minut mai ușor un meci ce se anunța dificil pe terenul unei echipe incomode pe teren propriu. După o fază fixă UTA a deschis scorul prin căpitanul ei Ciprian Rus. Gazdele puteau egala în minutul 5 când portarul a intervenit la șutul lui Săulescu, mingea a ajuns la Coman care a trimis cu capul peste poartă.

La jumătatea primei reprize, UTA și-a dublat avantajul grație unei execuții în forță a lui Romario Moise. UTA a jucat pragmatic și economicos a controlat jocul după golul doi deși a cedat inițiativa teritorială. Cu cinci minute înainte de pauză Sulescu a reluat peste poartă, apoi în minutul 43 Dat a tras în Melinte aflat la 5 metrii de propria poartă. Ultima mare ocazie a primei reprize o trecem în contul elevilor lui Laszlo Balint, Ursu a centrat iar Buhăcianu a reluat din careul mic singur cu portarul, peste poartă. Golul gazdelor din debutul părții secunde a dat încredere elevilor lui Leontin Doană, schimbări inspirate ale tehnicianului reșițean.  În ceva mai mult de 20 de minute UTA s-a văzut egalată. Golul egalizator a fost anticipat de ocazia lui Vasiu din minutul 65 care a reluat cu capul centrarea din lovitură liberă a lui Vădrariu, portarul Iacob a respins la Săulescu care a reluat pe poartă dar s-a opus Șeroni . În minutul 77, Zimmermann a respins cu greu mingea trimisă de Romario Moise. UTA a fost mai obosită pe finalul meciului și ambele echipe erau împăcate cu rezultatul. A venit însă o execuție de excepție a unui jucător de primă ligă, Romario Moise împrumutat de la Astra a adus toate punctele la Arad. Cu acest succes obținut în extremis după o primă repriză controlată de arădeni, UTA a urcat pe locul secund la un punct în spatele liderului, etapa e încă în desfășurare. Echipa din Mioveni a pierdut la Constanța (2 – 0). În runda următoare la Arad sosește Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

moise romario

Așa s-a marcat:

Minutul 1; Moise bate o lovitură de colț, mingea e respinsă până la Cipri Rus care a împins mingea în poartă de la un metru 0 – 1.

Minutul 23; lovitură liberă executată de Romario Moise de la 25 de metri în dreapta portarului gazdă, 0 – 2.

Minutul 47; șut de la 35 de metri executat de Ehmann, Florin Ilie a deviat mingea cu capul în stânga propriului portar, 1 – 2.

Minutul 69; Ehmann a trimis o minge lungă de la peste 30 de metri, Cioablă a reluat cu capul din marginea careului meu, 2 – 2.

Minutul 91; Șut – centrare a lui A Rus, defensiva gazdelor respinge neconvingător iar Romario Moise reia spectaculos din foarfecă de lângă, Vlădia, fără șansă pentru Zimmermann – acesta a rămas țintuit pe linia porții, 2 – 3.

CSM Reșița: Zimmermann – L. Acka, Ehmann, Vasiu, Banac – Danci, Cr. Poiană – Săulescu, Dat, Vădrariu – M. Coman. Au mai evoluat: Breșneni, Cioablă, Vlădia.

UTA: Fl. Iacob – A. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Șeroni – Isac, Moise – Miculescu, Al. Ioniță, Buhăcianu – C. Rus. Au mai evoluat: Ursu, Bustea, Oroian.

Arbitri: Florin Marcu (Oradea) – Raul Ghiciulescu (Timiș), Ovidiu Timar (Marghita-Bihor). Rezervă: Cătălin Roman (Grădinari – Timiș).

Observatori FRF: Teodora Albon (Cluj) și Radu Bîtea (Oradea).

(Foto principal – Ciprian Petcuț – TV Arad)

https://www.facebook.com/uta1945arad/videos/1444947962320464/?__xts__[0]=68.ARAXylg0cX4RELo-s4_CkErqVtccBrPXEHAjuxyW86SxqZwi_uOOj_9x776zLsThFfHK9i9Cge7DjZleejeq2EhNxbykti4_AGv6fqSiOFVY3GmFnjyWNutXEmT6bPqELNJARctMA3GvdpM_1ntogEm1PNI7cNAtylJkJMJKL_l2I7EqSrlcqcbH62ejGwv7eCrCOjLPV3F-JvkTzPexi-Xq-HLbnNeV4AeEddipR_WU8QdojMBi5zUi07dLXcLGduMMTQWlSbcKqdI3_xDccfNLPCgxvE6wLVUOb5A7QtVj3Zl3s_DpoBC5_S9mRcahzFLhvaQ9jAIRUJQnZykVBIwNXjqb1pki0k-7XYBXSREFp8FIwkkPabuRLOQI2A&__tn__=-R

Categorie: Sport
Etichete: buhăcianu, csm resita, romario moise, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Teza de DOCTORAT a pianistei Georgiana Teohari-Vidican a impresionat comisia Universității din Timișoara prin ACURATEȚE și ORIGINALITATE… pentru că „Tradiția nu presupune cultivarea cenușei, ci conservarea focului”
Articolul următor
Radiațiile generate de smartphone-uri sunt potențial periculoase pentru sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie